Ulice 8.9.2020 - 3887. díl - Bitka Evžena s Luďkem

Čeho všeho je schopný zdatný manipulátor, který se snaží dosáhnout svého? Luděk krouží kolem Blanky už několik týdnů a šikovně opanovává její prostor. Zatímco Blanka všem stále tvrdí, že se k sobě nevrací, ostatní si myslí pravý opak. Situace se u ní doma natolik vyhrotí, že dnes dojde dokonce i na pěsti. Evžen a Luděk se servou přímo před domem, ve kterém Blanka bydlí... Co tuhle bitku rozpoutá? A jaké bude mít následky?

Blančino včerejší pití se neobejde bez následků. Blanka ráno zaspí, navíc má šílenou kocovinu. Pro Luďka to je ovšem naprosto ideální situace, aby se mohl projevit jako její zachránce a rytíř na bílém koni. Přestože se tváří, jak mu na Blance záleží, momentálně mu jde hlavně o jedno – definitivně se zbavit svého soka… Jak Luděk manipuluje Blankou a dětmi? Proč se porve s Evženem? A co je poslední kapkou pro Evžena?

Setkání Šárky a Veroniky

Veronika, Patrik, Rozina a Victor si vyrazí na pozdní oběd do hospody, což je u Veroniky velký posun. Doposud se tomuto místu totiž vyhýbala kvůli Šárce. Na rozdíl od mámy nemá Rozina se Šárkou žádný problém. Naopak ji po delší době zase ráda vidí… Čím Šárka všechny překvapí? Jak zvládne Veronika setkání se Šárkou? A jaké je opětovné shledání Šárky a Martina?

Lubošova nehoda

Luboš s Vojtou sice vyrazí do muzea autobusů, jak se domluvili, ale záhy jsou zpět kvůli zrušeným autobusovým spojům. Mára je na holičkách nenechá. Tátovi půjčí své auto, i když ten trochu váhá, jestli tuhle nabídku přijmout, neboť už nějakou dobu neřídil. A jak se později ukáže, jeho obavy jsou oprávněné… Co se stane a jak vážné to je? Proč skončí v nemocnici? A jak pokračují svatební přípravy?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz