Ulice 9.9.2020 - 3888. díl - Zaskočená Zdenka

Jak se poprat s vážnou nemocí? Zdenka se snaží žít naplno a užívat si života, dokud to ještě jde. Dnes se vrhne do realizace velkého překvapení pro dceru Magdu, která zatím netuší, co má máma v plánu. Večer se ale stane něco, co Zdenku donutí přehodnotit spoustu věcí, něco, co i ji samotnou zaskočí a pořádně rozhodí... S čím Zdenka nepočítá, i když si myslí, že je připravena na vše? Co se dozví?

Magda obdivuje mámu, jak se pere se svou nemocí. Anče, jež zná celou pravdu, se to poslouchá jen hodně těžce. Proto se rozhodne zajít za Zdenkou a apelovat na ni, aby konečně Magdě přiznala, co chystá… Čím Zdenka překvapí Tomáše? Jak vezme Ančiny domluvy? Čím Anču rozhodí? A jakou zásadní informaci se dozví?

Ohrožená svatba

Je den před svatbou Roziny a Victora. Maléřovi odjíždějí do Loučky, předsvatební přípravy vrcholí. Martin se snaží vše zařídit a obstarat, jenže opět neodhadne situaci. Následkem je konflikt s Veronikou, během něhož jdou na dřeň ve svých pocitech a vzájemném obviňování… Co všechno vypluje na povrch? Jak to spolu mají po včerejšku Martin a Šárka? Co Martina hodně raní? Co Veroniku? A proč se ocitne zítřejší svatba v ohrožení?

Vojta doma z nemocnice

Vojtu dnes propustí z nemocnice do domácího ošetřování. Pečuje o něj Věrka, neboť Karla musí do práce, Mára zase řešit pojistku a opravu nabouraného auta. Když se Vojtovi stane malá nehoda zapříčiněná léky, Věrka zafunguje jako správná babička, na kterou se může v nepříjemných chvílích spolehnout… Co se Vojtovi stane? Čím si ho Věrka získá? Co moc nepotěší Máru? Jaké nečekané komplikace musí řešit? A jak se k tomu postaví jeho rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz