Ulice 10.9.2020 - 3889. díl - Svatba Roziny a Viktora

Kolik nejrůznějších emocí dokáže vyvolat svatba? Rozina a Victor dnes stanou před oltářem, aby si řekli své ano. Přestože je vše naplánováno a přichystáno do nejmenšího detailu, chybička se vloudí. Celá svatba se najednou ocitne v ohrožení, což se podepíše i na vzájemných vztazích v rodině. Co přiměje Veroniku a Martina, aby si nalili čistého vína a otevřeně probrali své manželství? Jak udělat tlustou čáru za minulostí a začít znovu, jinak, lépe? Co je pro Martina hodně hořká pilulka? A jak si Rozina a Victor užijí svoji veselku? Kdo koho a kam nakonec unese?

Rozina a Victor dnes mají svatbu. Veronika s Martinem jsou ráno pěkně naměkko, po včerejším dusnu už není ani památky. Atmosféra trochu zhoustne kvůli Josefovi, ovšem toho Radka rychle zpacifikuje. Přestože je Martin pyšným otcem nevěsty, veselka pro něj má hořkou příchuť… Jak se svatba vydaří? Kdo koho nakonec unese? S čím se musí vyrovnat Martin? A jak to spolu nyní s Veronikou mají?

Pravda pro Magdu

Zdenka si s Magdou domluví hned ráno společné odpoledne. Zatímco se Magda těší, jak si udělají holčičí den, Zdenka se připravuje na to, že jí konečně přizná, k čemu se rozhodla. Ví, že to je a ještě i bude pro Magdu těžké, ale ani pro ni to není jednoduché. Když později Magdě oznámí vše na rovinu, ta se v první chvíli nezmůže na slovo… Jak Magda zareaguje? Co je pro ni nejtěžší? Co pro Zdenku? Co všechno musí ty dvě ustát?

Shledání Emy a Dana

Dan se těší na Emu, která má dnes přijet na víkend z Litomyšle. U Bedřicha se Dan shání po své nabíječce, ale marně. Kvůli vybitému mobilu není s Emou už nějaký čas ani v kontaktu, což se mu zanedlouho docela vymstí… Jakou dobrou radu mu dá Alice? Jaké je shledání Emy a Dana? Na čem se nakonec dohodnou?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz