Ulice 11.9.2020 - 3890. díl - Magda se snaží zvrátnit Zdenčino rozhodnutí

Máme dost sil na to, abychom čelili bolestivým pravdám? Dokážeme respektovat a pochopit své blízké a být jim oporou v těžkých chvílích? Magda si najednou připadá jak ve zlém snu. Kvůli mámě zažívá noční můry za bílého dne, celý život se jí bortí jako domeček z karet. Jak tuhle smršť zastavit dřív, než zůstane jen prázdná pustina? Na jaké spojence Magda spoléhá? Co je pro ni nejtěžší? A co pro její mámu, jež se rozhodla zvítězit nad Alzheimerovou nemocí způsobem, ze kterého mrazí?

U Magdy by se dala ráno atmosféra krájet. Zdenka se sice snaží s Magdou normálně mluvit, ale marně. Magda je nešťastná a naštvaná zároveň, navíc jí je po včerejšku i zle. Přesto chce mámě co nejdříve rozmluvit její rozhodnutí. Předpokládá, že oporu najde v Tomášovi, s nímž se hned dopoledne sejde… Co je pro Magdu další velkou podpásovkou? Proč se sesype? A co je moc už i na Zdenku?

Den po svatbě

Ráno po svatbě se všichni pomalu scházejí v kuchyni. Jako poslední se objeví rozzářená Veronika, která vypadá zamilovaněji a šťastněji než čerství novomanželé. Zato Martin je pořádně přešlý, i když se snaží nedávat to na sobě znát. A rozhodě to není jen kvůli kocovině… Co je s Martinem? Kdo si o něj dělá starost? Proč se Martin pohádá se Šárkou, jen co dorazí domů? A jak si užijí první den po svatbě Rozina a Victor?

Emě dochází trpělivost

Dan se těší na schůzku s Emou. Peníze, které dostane od Alice jako honorář za včerejší pomoc v kovárně, utratí za kytici, aby udělal Emě radost. Jenže se mu zase všechno klasicky vymkne z rukou, takže Emě dojde s konečnou platností trpělivost… Co Dan vyvede? Co je pro Emu poslední kapka? S čím se pak svěří Anče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz