Ulice 14.9.2020 - 3891. díl - Patrikův vtip k Pumrové

Jak usměrnit člověka, jenž se chová jako neřízená střela a zavádí novoty, které rozhodně nejsou ku prospěchu věci? Veronika a Jitka začínají mít plné zuby Mileny Pumrové, jejíž sebevědomí roste do nadoblačných výšin. Gábinina matka si hraje ne velkou šéfku a vedoucí salonu, jenže jí bohužel chybí cit pro to, co dělá, vkus i manažerský nadhled. To neujde ani Patrikovi, který za Veronikou denně chodí. A právě ten se postará o to, aby ambiciózní a akční Pumrová dostala pořádnou lekci. Co vymyslí? Jak jeho vtípek vezmou Veronika a Jitka? A co to udělá se samozvanou šéfkou?

Veronika ráno opět září štěstím a zamilovaností. Patrik ji vyprovodí do práce, užívá si každou chvilku, kdy s ní může být. Proto mu neunikne, jak v salonu nyní kraluje Milena Pumrová, která na pozici, do níž se sama pasovala, bohužel nemá ani buňky, ani vkus. To začíná hodně štvát Veroniku i Jitku, neboť se to podepisuje na dobrém jménu salonu… Co Pumrová už docela přežene? Jak se baví na její účet Patrik? A čím překvapí Šárka Martina? Pro co se rozhodne?

Dan a psycholog

Dan je po víkendu docela přešlý. Emina slova a rázné utnutí jejich schůzek s ním dost zamávaly. Zároveň ho však donutily zamyslet se nad tím, co mu v minulosti řekli Anča a Bedřich. Anču nakonec požádá, jestli by mu přeci jen nedomluvila schůzku s psychologem, jak mu kdysi nabízela… Co si o tom myslí Alice? Jaký střelec Alice je? Co udělá? A co nemile překvapí Anču?

Hedvika vyráží do školy

Ota ráno není ve své kůži, což okamžitě zaregistruje Hedvika. Během chvilky jí dojde, že se Ota stresuje kvůli škole, kde ho čeká další výuka v jeho třídě. A protože mu chce pomoci, vypraví se tajně do školy sama, aby Jakubovi a jeho partičce promluvila do duše… S jakým výsledkem? Co je podezřelé Kalinovi? A co na mámině chování zarazí Vaška?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz