Ulice 15.9.2020 - 3892. díl - Otíkův kolaps

Kam až může zajít šikana pedagoga ze strany studentů, pokud se nezačne včas a rázně řešit? Co je jen nevinný žertík, a kdy už jde do tuhého? Jakub a jeho partička si pořád nedají pokoj. Také tentokrát se kluci chtějí pobavit na Otův účet a opět ho ztrapnit před celou třídou. Jejich nejapný žertík se však zvrtne v pořádný malér. Ota totiž kvůli němu zkolabuje přímo ve škole... Co kluci provedou? Jaké to má následky? Jak nakonec všechno praskne? A jak se k tomu postaví ostatní?

Jakub chce opět Otu zesměšnit před celou třídou. Tentokrát mu podstrčí při vyučován í modrou pilulku, jež začne působit už při hodině. Zatímco Ota zažívá perné chvilky, Jakub s kluky se baví na jeho účet. Jenže tenhle prank se klukům co nevidět vymkne z rukou… Co s Otou udělá Jakubova pilulka? Proč nakonec zkolabuje? A jak všechno ohledně šikany praskne?

Lekce pro Pumrovou

Veronika se upřímně zhrozí, když spatří za výlohou salonu další dílo Pumrové, na které je dotyčná samozvaná šéfka salonu náležitě pyšná. Veronika se chystá, že Pumrovou rázně odkáže do náležitých mezí, ovšem než k tomu dojde, Gábinina matka dostane pořádnou lekci od někoho, od koho to opravdu nečeká… Kdo a jak si Pumrovou vychutná? O jaký malér se jí postará? A co Martin prozradí Filipovi?

Svatební přípravy

Věrka má stále plnou hlavu příprav synovy svatby. Tentokrát řeší nejen svatební oznámení, jež podle ní nemůže být bez motta, ale také Karliny svatební šaty. Ostatní se ji snaží marně korigovat, a to je teprve začátek… Kdo překvapivě ocení Věrčinu snahu? Co zarazí Máru? A jak právě Mára zachrání Tonyho?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz