Ulice 16.9.2020 - 3893. díl - Mastný a Ája v divadle

Jak si vyřídit účty s člověkem, který chtěl zničit život celé vaší rodině? Jak se domoci spravedlnosti a všem ukázat, kde je pravda? Vilma Nyklová na to jde přes divadlo. Sama napsala hru o podlém rychtáři a děvečce, která ho přizabila, jejímž prostřednictvím chce všem ukázat, co jsou Mastný s Ájou zač. Na generálce hru vypiluje do nejmenších detailů, ovšem při premiéře se představení nečekaně zvrtne ve chvíli, kdy do děje vstoupí samotný Mastný a spolu s ním i Ája... Co se semele v divadle? Jaký nečekaný spád nabere představení? A co všechno se pak kvůli tomu rozpoutá?

Zatímco Světlana a Lumír si užívají domácí pohody, Vilma Nyklová řeší blížící se premiéru svého představení. Do poslední chvíle piluje v bistru i při generálce každý detail, aby vše klaplo, jak má… Kdo všechno se na premiéru chystá? Co dělá starost Máriovi? A jak dopadne generálka?

Kalina přebírá Otovu třídu

Magda se až nyní dozví od Kaliny, jak Otu kluci šikanovali. Kalina si to chce s Jakubem a jeho partičkou hned vyřídit, ovšem po svém. S Landovou se dohodne, že se ujme Otovy třídy, a vzápětí už dá výtečníkům první lekci… Jak si Kalina podá třídu? Jak na tom Ota je? Co je pro Boženku Puklickou alarmující? Proč si došlápne na Landovou?

Svatební přípravy

Věrka stále řeší přípravy synovy svatby. Jenže nic nejde podle jejích představ. Nejprve se jí zkomplikuje shánění svatebních šatů pro Karlu, pak se jí o nepříjemná překvapení postarají i Tony, Bruno a Luboš, na které hodně spoléhá… Co je pro Věrku poslední kapkou? Co všechno se začne hatit? A co zaujme Tonyho a Máru?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz