Ulice 17.9.2020 - 3894. díl - Tonyho žádost o Dominičinu ruku

Kdy je ten nejvhodnější okamžik na žádost o ruku? Tony už má s Dominikou roční dceru, žijí spolu, klape jim to, na svatbu ale u nich zatím řeč nepřišla. To se ovšem rychle změní díky Márovi, jenž s Tonym řeší přípravy svého sňatku s Karlou. Právě Márův nápad Tonyho natolik inspiruje, že se pochlapí a rozhodne požádat Dominiku o ruku... Proč právě dnes? Jakou romantiku Tony vymyslí? A jak si představuje svoji svatbu?

Věrku ani včerejšek neodradí od pokračování ve svatebních přípravách. Hned ráno zajde za Karlou, aby s ní dořešila svatební šaty. V salonu se jich opět ujme Pumrová, která zase neodhadne situaci. Věrku navíc čeká i další setkání se svatebním výborem… Čím Věrka překvapí Bruna, Tonyho i Luboše? Jak si Karla představuje své svatební šaty? A jak dopadne Tonyho žádost o ruku?

Divadelní premiéra

Vilma Nyklová má svůj velký dnes. Dnes se koná premiéra jejího představení, jehož prostřednictvím chce lidem ukázat, co jsou zač Mastný a Ája. Ani ve snu by ji nenapadlo, že oba dva si tohle představení nenechají ujít, ani co všechno se během něj semele… Jak premiéra dopadne? Komu povolí nervy jako prvnímu? A co Světlana navrhne celé rodině?

Setkání Magdy s Elen

Magda se nehodlá smířit s máminým rozhodnutím navždy odejít, aby tak porazila Alzheimerovu chorobu. Sejde se proto s Elen, kterou požádá o radu, jak v tom mámě zabránit. Už má i plán, co by se dalo udělat, plán, který Elen docela překvapí… Co Magda vymyslí? Co jí na to řekne Elen? V kom najde Magda oporu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz