Ulice 18.9.2020 - 3895. díl - Zoufalá Magda

Jak zvrátit něčí rozhodnutí? Čeho všeho je člověk schopen, aby zabránil svým blízkým v činu, jenž by byl posledním v jejich životě? Magda se nehodlá smířit s tím, co její máma chystá. Věří, že najde způsob, jak ji zastavit, jak překazit její plány, z nichž mrazí. Dnes se Magda odhodlá k činu, jenž je stejně zoufalý jako ona sama, k činu, který je už hodně přes čáru a který by se jí mohl nehezky vymstít... Co Magda udělá? Co je pro ni další velkou ranou pod pás? Proč se nakonec úplně sesype?

Magda se nehodlá smířit s máminým rozhodnutím. Je ochotná udělat cokoliv, jen aby jí zabránila v jejích plánech. Doufá, že jí v tom pomůže mámin lékař, se kterým se sejde, aby mu řekla, co se děje… Co si o tom lékař myslí? Na čem se s ním Magda dohodne? Co udělá, aby dosáhla svého? A proč se sesype?

Ohlasy na divadlo

U Nyklových se od rána řeší včerejší premiéra. Vilma Nyklová je stále hodně přešlá, protože s výsledkem není ani trochu spokojená. O to více ji teď překvapí reakce ostatních. Včerejšek řeší také Mário, který si podá Mastného, jakmile se s ním náhodou potká… Co mu Mastný prozradí? Jak na jeho obvinění zareaguje Ája? A jaké ohlasy má představení Nyklové?

Bářina maturita

Bára se nervuje kvůli blížící se maturitě, jež ji čeká už za pár dní. Jana i Franta se ji snaží povzbudit, jak jen to jde. Franta to vezme přes nedávný trapas, což neujde i Janě. Ta navíc stále řeší svého tátu… Jaká znamení s Janou docela zamávají? Co jí doporučí Bruno? Co Franta udělá kvůli Báře? A jak ho nyní Bára bere?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz