Ulice 21.9.2020 - 3896. díl - Prozrazené Janino tajemství

Co je lepší? Žít v blažené nevědomosti, nebo znát pravdu, která vám může obrátit život vzhůru nohama? Měl by člověk tajit svým blízkým zásadní informace, nebo jim je prozradit, ať už to způsobí cokoliv? Jana sice našla svého biologického otce Vladimíra Pečenku, pravdu o sobě mu však neřekla. Bije se to v ní, je pro ni stále hodně těžké přijmout fakt, že je zčásti romského původu. To je také důvod, proč Pečenkovi neprozradila, jak se věci doopravdy mají. Dnes se však stane něco, co spustí lavinu velkých událostí v jejich životech... Co všechno může rozpoutat jedno prozrazené tajemství?

Elen nemá pro Janu a Báru ty nejlepší zprávy. Týkají se samozřejmě Mareše a jeho právníka. Jsou to novinky, jež holky berou jako velké podpásovky. Janu natolik rozhodí, že se rozhodne k činu, se kterým dlouho otálela – zavolá Pečenkovi, aby si promluvili… Jakou lavinu tím Jana spustí? Co všechno přizná? A co začíná být podezřelé Elen?

Vyhrocená situace u Magdy

Zdenka je na Magdu pořádně naštvaná, protože se postupně dozvídá, jaké podrazy jí dělá. Chystá se za ní, aby si vše vyříkaly, pořád věří, že ji Magda pochopí. Ještě před ní ale za Magdou zajde Tomáš, aby jí promluvil do duše… S jakým výsledkem? Jak se to opět vyhrotí mezi Magdou a Zdenkou? Co je pro Magdu pořádný šok?

Kristýna má osmnáct

Blanka zajde hned ráno popřát Kristýně k jejím osmnáctinám. I pro ni je to velký den, proto by tyhle narozeniny ráda oslavila zítra v rodinném kruhu. Najednou se zdá, že se k nim domů zase vrátily staré dobré časy. U Peškových si to ale nemyslí… S čím se Evžen svěří Peškovým? Čím ho docela raní Marie? Jak a s kým dnes Kristýna oslaví své narozeniny?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz