Ulice 22.9.2020 - 3897. díl - Kristýnin odchod z domova

Jak zlomové někdy mohou být osmnácté narozeniny? Jaké změny mohou přinést? Kristýna se už nemůže dočkat, až bude plnoletá. Má své plány, do kterých rodiče rozhodně nepatří. Kvůli mámě je přeci jen trochu pozmění, ovšem rodinná oslava a události u nich doma naberou takový spád, že se Kristýna rozhodne pro radikální řez ve svém životě... Co Kristýna udělá? Co je pro ni poslední kapkou? Jak se s tím popasují její blízcí? A jakou roli v tom všem sehraje její otec?

Kristýna dnes oslaví osmnáctiny se svou rodinou. Hned ráno jí přijde popřát Evžen, který nezapomene ani na Blanku, pro niž je to také velký den. Později vezme vše do svých rukou opět Luděk, jenž musí mít za všech okolností navrch. To při oslavě nerozdýchá Kristýna a později už ani Adam… Čím táta namíchne Kristýnu? Čím Adama? Jak dopadne Kristýnina oslava? A co je hodně silná káva pro Marii?

Setkání Pečenky a Diany

Vladimír Pečenka se sejde s Dianou hned dnes, aby si vše vyříkali. Ta do poslední chvíle netuší, proč ji chce Pečenka vidět. O to větší šok zažije, když se jí Pečenka na rovinu zeptá, proč mu zatajila, že s ním má dítě. Náročný den čeká také Báru, která dnes maturuje. A nejen to… Jaká je celá pravda o Dianině těhotenství a lžích? Co je pro ni nejtěžší? Jak si to vyřídí s Janou? A jak se Vladimír Pečenka k nové situaci postaví?

Bedřichovi opět dochází trpělivost

Dan se sice snaží fungovat, jak nejlépe umí, ale pořád se mu to nedaří. Opět nechtěně namíchne Bedřicha, neboť příliš pozdě zjistí, že má vybitý mobil. Z dílny se mu tudíž nikdo nedovolá, i když se dohodli, že bude na telefonu. Anča a pak i Alice jsou Danovi oporou, ovšem Bedřichovi dochází trpělivost… Kdo a jak se za Dana přimluví? A jaká velká změna čeká Alici?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz