Ulice 23.9.2020 - 3898. díl - Konflikt Anči a Alice

Co se může skrývat za vzájemnou averzí dvou žen – exmanželky a mnohem mladší přítelkyně téhož muže? Anča nemusí Alici od samého začátku, kdy se o ní a Bedřichovi dozvěděla. Teď na ni má navíc pifku kvůli Danovi. Alice mu totiž v dobré víře rozmluvila návštěvu psychologa, který by mu mohl podle Anči hodně pomoci. Není proto divu, že když se Alice připlete Anče do cesty, netrvá to dlouho a pořádně to mezi nimi křísne... Co se stane? Jak se k jejich konfliktu postaví Bedřich? A z čeho všichni Anču podezřívají?

Alice jede naposledy do práce, kde ji čeká rozlučka s kolegy. Těší se už na nový začátek v kovárně, je plná elánu, což na ní obdivuje Bedřich. Zato Anče se začíná otevírat kudle v kapse, jen co někdo před ní vysloví Alicino jméno. Když Dan přizná, že mu právě Alice rozmluvila návštěvu psychologa, Anča uvidí rudě… Jak si to Anča vyřídí s Alicí? Kterou z nich v tomhle sporu podpoří Bedřich a s jakým výsledkem?

Poslední kapka pro Kristýnu

Kristýna zažije pořádný šok hned po ránu, když nachytá rodiče spolu v manželské posteli. Je to pro ni poslední kapka. Mámě napíše dopis, sbalí se a odejde z domova, protože už toho má dost. Blanku tak čeká hodně nepříjemný den, a to nikoliv kvůli šílené kocovině… Jak se do všeho znovu vloží Luděk? Na čí straně je Adam? Proč se Blanka chytne s mámou? A co hodně mrzí Kristýnu?

Otík se bojí zpět do školy

Ota se po dlouhé době opět pustil do malování, které má jako terapii. Otevřeně přiznává, že se mu ani trochu nechce nazpět do školy. Evidentně se obává další šikany, ovšem teď je už všechno jinak. Boženka s Landovou začínají neúnosnou situaci řešit, byť každá z trochu jiného důvodu… Čím Landová překvapí Boženku? Čím docela vyděsí Otu i Hedviku? A jak na tom je Boženka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz