Ulice 24.9.2020 - 3899. díl - Vyšetřování Otíkovy šikany

Jak se vypořádat se šikanou pedagoga ze strany studentů, která vyvrcholila kolapsem šikanovaného učitele? Božena Puklická vše nahlásila na školní inspekci, která dnes rozjede velké vyšetřování. Na kobereček si pozve nejen samotné šikanátory – Jakuba a jeho partičku. Šetření se dotkne i prozatímní ředitelky Landové, celé Otovy třídy, Otových kolegů i jeho blízkých... Co odhalí výsledky vyšetřování? Jaké se z nich vyvodí důsledky? A kdo a jak nejvíc překvapí svým přístupem k celé kauze i jejímu uzavření?

Ve škole se rozbíhá vyšetřování šikany Oty. Landová se snaží zapůsobit na doktora Povolného, jenž vyšetřování vede, aby nasbírala ztracené body. Dělá to ale takovým způsobem, že velmi záhy docela narazí. Ani to ji ale nezastaví, aby si nešla za svým. Ovšem není sama, kdo je kvůli vyšetřování hodně nervózní… Jak na tom je Ota? Co způsobí rozruch v jeho třídě? A jakou lekci dá Povolný Landové?

Blanka a pití

Blanka je ráno úplně mimo. Vzbudí ji totiž až Adam, jenž právě odchází do školy. Blanka mu prozradí, jakým fiaskem včera skončilo nahánění Kristýny a snaha dostat ji opět domů. Blanka ale o dceru nechce přijít, proto se pokusí o urovnání vypjaté situace… Co udělá? Jak se k tomu postaví Kristýna? Co si o tom myslí Denis? Jak dopadne nečekané setkání Blanky a Evžena? A jak zle na tom už Blanka je s pitím?

Dan a psycholog

Alice a Bedřich řeší hned od rána včerejší incident s Ančou kvůli Danovi. Alice si myslí, že Anča na ni žárlí, proto na ni reaguje tak podrážděně. Bedřich to ihned zamítne, ovšem Alici o opaku nepřesvědčí. Kdo změní po včerejšku názor, je kupodivu Dan… K čemu se Dan odhodlá? Co mu přizná Anča? Jak vezme změnu u Dana Alice? A před čím varuje Bedřicha Miloš?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí

Přehrát video

Zdroj: http://ulice.nova.cz