Ulice 25.9.2020 - 3900. díl

Jak může občas a velmi nečekaně narazit arogantní blb, který neustále všem znepříjemňuje život? Jen co se Radek Mastný oklepal z nejhoršího, opět o sobě dává vědět. V poslední době docela často vysedává v hospodě, kde si vyřizuje účty se všemi, na které narazí. Tentokrát si nevybíravě podá Šárku, na jejíž místo provozní měl zálusk. Přestože v ní vidí snadnou kořist, nečekaně dostane přes prsty od jejího ochránce, od někoho, do koho by to vůbec neřekl... Kdo a jak se Šárky zastane tak, že Mastný už ani necekne? Co je pro něj hodně velká potupa?

Veronice i Martinovi přijde doporučená zásilka, jež pro ně znamená blížící se velký životní předěl. Zatímco Veronika to hned probere s Filipem i Patrikem, Martin si hodlá užít se Šárkou hezký večer a nic neřešit… Jak na novinku zareagují Veroničini blízcí? Kdo a jak Šárku zachrání v hospodě? A jak to nyní spolu mají Šárka a Martin?

Přesvědčování Kristýny

Adam ráno náhodou objeví láhve s alkoholem, které si máma ukryla mezi nádobím. Nic jí neřekne, protože jí nechce ještě více nakládat. Blanka přizná, že probrečela celou noc kvůli Kristýně, se kterou se má odpoledne sejít. Důvod je nasnadě – chce ji přesvědčit, aby se vrátila domů… Jak setkání Blanky a Kristýny dopadne? Jaké to má následky? Proč rupnou nervy Adamovi? Jak se to vyhrotí u Blanky doma kvůli Luďkovi?

Vyšetřování šikany

Ve škole stále probíhá vyšetřování šikany. Doktor Povolný si chce promluvit s Benem, Standou a Jakubem, kteří jsou jejími strůjci nejen dle Otovy výpovědi, ale také dle dotazníků, jež včera vyplnila celá třída. Má to však malý háček – Jakub do školy nedorazí. To je poslední kapka pro Boženku Puklickou, která to nenechá jen tak… Jak se k vyšetřování šikany postaví trojlístek provinilců? Jaké závěry z toho vyplynou? Co je pro ambiciózní Landovou pořádně studenou sprchou? A jak to začne řešit?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice