Ulice 28.9.2020 - 3901. díl

Jak málo někdy stačí, abychom podlehli vzájemné přitažlivosti? Mezi Šárkou a Jirkou Hermanem to začíná docela slušně jiskřit, i když Šárka je zadaná. Dnes spolu ti dva stráví příjemný večer, během kterého se stane něco, co ani jeden z nich neplánuje, něco, co vyvolá nejen u nich spoustu otazníků. Jejich sblížení se totiž neobejde beze svědků... Kdo a při čem je nachytá? Jak zareaguje? A jak to spolu mají Šárka a Jirka Herman?

Jedna etapa Martinova života se chýlí ke konci, což si dnes opět uvědomí. Na té druhé znovu zapracuje. Chce udělat Šárce radost dárkem, který bohužel příliš nevychytá. Pořádně netrefí načasování, ke všemu zapomene, na čem se spolu v pátek domluvili. A nejen to. Mezi Šárkou a Jirkou Hermanem se stane něco, co ani jeden z nich nečekal… Jak to spolu mají Šárka a Martin? Jak Šárka a Jirka Herman? Co jsou pro Šárku docela muka? A co namíchne Filipa či Veroniku?

Mário chce Áju na oslavě

Vilma Nyklová a Růža se připravují na dnešní představení, od kterého si hlavně Nyklová hodně slibuje. Lumír má ale jiné starosti. Se Světlanou si chce užít hezký večer, navíc plánuje i Pavlovu narozeninovou oslavu. Samozřejmě je zvaný také Mário, jenž by rád přišel i se svou holkou… Jak se Nyklovi k Máriově prosbě postaví? Co rozhodne? Jak dopadne představení Nyklové? A z čeho je nadšený Mário? Jakou má premiéru?

Adam vs. Luděk

Adam se vrátí domů až dnes ráno. Automaticky předpokládá, že tam narazí i na tátu, ale Blanka ho ujistí, že ten odešel hned v pátek. Luděk však pole vyklidit nehodlá. I dnes zajde za Blankou, aby neztratil kontrolu nad děním u ní. Přestože se hodně snaží, Blanka si od něj však nenechá diktovat, co smí a co ne… Co mu Blanka udělá za zády? Jaké je shledání Luďka a Adama? Jak Luděk zasáhne do vztahu Blanky a Evžena? A jaké dilema začne řešit Kristýna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice