Ulice 2.10.2020 - 3905. díl

Jak zvládnout stresy, jež nám přerůstají přes hlavu? Šikana ze strany Jakuba a jeho partičky se na Otovi podepsala víc, než je ochoten sám sobě i svým blízkým přiznat. Teď se ale stane něco, co velmi rychle změní úhel jeho pohledu na události ve škole i celý život. Stačí, aby se Hedvice udělalo ráno zle od žaludku, a Ota má rázem úplně jiné starosti... Co je s Hedvikou? A jak se Otovi začne mstít Jakub?

Ota je ráno před odchodem do školy zase pořádně nervózní. Jakmile mu však Hedvika naznačí, že je zřejmě těhotná, rázem má plnou hlavu jiných starostí. To se projeví i ve škole, kde si poradí nejen s Landovou, ale také s Jakubem, jenž mu začne zase znepříjemňovat život… Co Jakub provede? Jak se ke konfliktu Jakuba a Oty postaví Landová? A jak to je s Hedvičiným těhotenstvím?

Márova a Tonyho pohotovost

Mára a Tony začínají vychytávat mouchy ve svém novém podnikání. Oba přivýdělek potřebují, takže mají zájem na tom, aby se jim jejich pohotovost hladce rozběhla. Nezahálí ani Karla, která by byla ráda, kdyby jí Vojta začal říkat mami. Jenže ten to smete ze stolu argumentem, ze kterého mrazí… Proč se Karla hned tak nedočká toužebného oslovení? Co Karle navrhnou Věrka s Lubošem? A k jakému zásadnímu rozhodnutí dospěje Tony?

Bářina posttraumatická porucha

Franta v poslední době neví, jak se chovat vůči svým spolubydlícím, které si dlouho mylně myslely, že je gay. S Janou si to teď Franta na rovinu vyříká, s Bárou to ale asi bude větší oříšek. Jana i Elen se totiž shodnou na tom, že Bára zřejmě trpí posttraumatickou poruchou, byť to sama nepřizná… Co je pro Elen a Janu indicií, že mají pravdu? Jak to má nyní s Bárou Franta? A z čeho Bruno podezřívá Janu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice