Ulice 5.10.2020 - 3906. díl

Jak ustát setkání s někým, kdo vám hodně ublížil, s někým, kvůli komu jste zažili nejednu bezesnou noc? Jana a Bára doufají, že se už nikdy nesetkají s Marešem, jenž před pár měsíci znásilnil Báru a u Jany se o to pokusil. Tohle přání se jim však nesplní. Jana zažije pořádný šok, když se Mareš zničehonic objeví v hospodě, kde ona pracuje, navíc s hodně vlivným člověkem, který o jeho temné minulosti nemá evidentně ani ponětí... Jak Jana tohle nečekané setkání ustojí? Co je pro ni hodně ledovou sprchou? A co je pro ni i Báru doslova výsměchem?

Bára se konečně vrací od rodičů. Shledání s Frantou je docela rozpačité, zato Jana na to jde opět hned zpříma. Báře prozradí, že Franta se chce odstěhovat. Báru tahle novinka viditelně zaskočí. Byla by ráda, kdyby vše zůstalo při starém, a tak se rozhodne s Frantou vše probrat. Nezvykle náročný den má také Jana, jíž se vrátí do života Mareš… Jak to spolu Bára a Franta nyní mají? Jak se vyvine nečekané shledání Jany a Mareše? Proč to hodně zamává i s Bárou? A čím Janu potěší Pečenka?

Konfrontace Oty a Jakuba

Ota pořád není ve škole v pohodě. Neví, co čekat od Jakuba a Landové, za níž má přijít o velké přestávce. Nedělá si moc iluze o tom, co ho u ní čeká. V jeho obavách ho utvrdí i pohled na Jakuba, Bena a Standu, které si Landová zavolá též. Zatímco Otovi teď do smíchu moc není, Boženka je samý úsměv právě díky němu… Jak Landová zasáhne do kauzy šikany na gymnáziu? Jak se k tomu postaví všichni zúčastnění? Co udělá obrovskou radost Božence? A jaké nové zprávy má Hedvika?

Aliciny problémy v práci

Dan oznámí Anče, že si na pozítří domluvil schůzku s psychologem, kterého mu doporučila. Zároveň přizná, jak velkou trému ze setkání má. Anča se ho snaží uklidnit, na druhou stranu ho však příliš nepotěší otázkou, jestli řeší i své bydlení. Plnou hlavu starostí má také Alice, jíž je oporou Bedřich… Jak je na tom Dan s hledáním bydlení? Co Eva domluví na poslední chvíli s Emou? Jak to zasáhne do plánů Alice a Bedřicha? A s čím se musí Alice poprat v práci?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice