Ulice 7.10.2020 - 3908. díl

Umíme správně přečíst všechny signály, které k nám vysílají ostatní? Pro Dana jsou momentálně nejdůležitějšími ženami jeho života Alice a Anča. Obě se ho snaží podpořit a zvednout mu sebevědomí, oběma na něm záleží. Dan si jejich zájem vysvětluje po svém a podle toho se začíná i chovat. Když k jedné z nich přijde s velkou kyticí a nechá se slyšet, že je vlastně na starší ženy, rázem z toho kouká docela slušný trapas i malér zároveň... Co Dana přiměje jít s pravdou ven? V čem je výjimečný? A co je pro něj hodně zásadním krokem?

Alice ráno přizná Bedřichovi, že se včera s Danem skvěle bavili. Taky mu prozradí, jak vysoké IQ Danovi vyšlo v testu na internetu. Dana to ale stejně moc neuklidnilo. Před návštěvou psychologa je i tak pořádně nervózní. Dokonce nezabere ani Ančino povzbuzení. To by ostatně potřeboval také Miloš, jenž zažije nepříjemné překvapení kvůli IQ testu… Co je pro Miloše pořádná ťafka? Jak Dan dopadne u psychologa? Co prozradí Anče? Čím šokuje Evu? A jaké Bedřichovy plány Anču docela zasáhnou?

Zdenka na klinice ve Švýcarsku

Ota a Hedvika jsou ráno trochu nervózní kvůli Magdě, zda stihne za mámou na švýcarskou kliniku dorazit včas. Tomáše informovali, Zdenka ale zatím nic netuší. Tomáš se snaží být Zdence v rozhodující den obrovskou oporou, přestože i pro něj je to hodně těžké. A bude to ještě těžší ve chvíli, kdy ho Zdenka kvůli své nemoci přestane poznávat… Co všechno Tomáš pro Zdenku a Magdu udělá? Jak všichni tři zvládnou i tuto náročnou životní zkoušku?

Luděk sonduje u Veroniky

Luděk zajde za Veronikou do salonu, aby si nechal ušít nový oblek. Je to ale jen zástěrka, ve skutečnosti chce s Veronikou probrat Blanku. Když zjistí, že Veronika nic neví, prozradí jí, co všechno se u Blanky v poslední době odehrálo… Jak to Veronice podá? Proč se jí nesvěřila samotná Blanka? A co jí pak Banka přizná?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice