Ulice 15.10.2020 - 3914. díl

Co všechno se občas přihodí, když dění doma vezmou do svých rukou tátové a milující partneři? Mára s Tonym vyšlou Karlu s Dominikou na relaxační pobyt, aby si trochu odpočinuly a po dlouhé době měly čas jen pro sebe. Přestože se ti dva dušují, že se hravě postarají o děti i domácnosti, osud se tak trochu spikne proti nim. Nastraží jim jedno velké pokušení a přichystá zkoušku, které se nevyhnou ani Márovi rodiče... Co všechno se Márovi a Tonymu během chvilky vymkne z rukou? O jaké pozdvižení a kde se postará Věrka? A co se nakonec provalí?

Karla i Dominika si hodlají dnešek užít. Mára a Tony se tváří, že péči o děti zvládnou levou zadní, aby se holky neznepokojovaly a v klidu se oddávaly relaxaci. Dokonce obětují na jeden den i rozvozy, které se jim začínají slušně rozjíždět. Přestože si myslí, že mají vše ošéfované a nic se nemůže stát, následující spád událostí je celkem rychle vyvede z omylu… S čím ani ve snu nepočítají? Kdo a proč je musí tahat z maléru? A co je docela podezřelé?

Blanka končí s Luďkem

Adam si dělá o mámu čím dál větší starost. Tuší, že se něco stalo mezi ní a tátou, ale odpovědi na své otázky se nedočká. Pro Blanku byl včerejšek poslední kapkou. Když Luděk později dorazí s kyticí, aby vyžehlil, co se dá, nečekaně narazí. Blanka si už nemíní nechat nic diktovat… Jak a proč s ním vyrazí dveře? Jak Evžen vstřebává včerejšek? A k čemu se Blanka rozhodne?

Milošova snaha o zvýšení IQ

Alice by potřebovala nakopnout kšefty v kovárně, a tak přemýšlí, co by se dalo dělat. Na objíždění jarmarků potřebuje státek, ale jak se ukáže, je to ten nejmenší problém vzhledem k tomu, že žije s truhlářem. Na rozdíl od ní je na tom Miloš mnohem hůř. Snaží se totiž o zvýšení svého IQ všemi možnými prostředky… Co Miloš podniká, aby byl inteligentnější? Co potěší Dana? A co s ním dělá terapie?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice