Ulice 16.10.2020 - 3915. díl

Čemu musí čelit oběti znásilnění, aby se domohly spravedlnosti? Jakou cenu někdy platí za odvahu postavit se násilníkovi před soudem? Báru čeká další, doplňující výslech na policii, tentokrát i v přítomnosti Marešova právníka. Rozhodně to nebude nic příjemného, neboť Marešovi, jenž Báru před pár měsíci znásilnil, jde o hodně, o celou jeho budoucnost... Na co všechno se musí Bára připravit? Před čím ji Elen varuje? A jaké tajemství týkající se Mareše a jeho krutého činu jí Bára až dnes prozradí?

Elen nemá pro Báru moc dobré zprávy, i když je to otázka úhlu pohledu. Jejich případ se zase trochu pohnul kupředu, což je pozitivní. Pro Báru to však znamená doplňující výslech na policii v přítomnosti Marešova právníka. To ji moc nepotěší, zvláště když ji Elen varuje, že to nebude nic příjemného. Jana má na rozdíl od Báry mnohem lepší den. Dostane totiž nabídku, která se neodmítá… Co Bára přizná Elen? Na co se má připravit? A co udělá radost Janě?

Karla odhaluje tajemství předešlé noci

Mára se vrátí s Vojtou z pohotovosti až hodně pozdě v noci. Před Karlou něco takového samozřejmě neututlá, takže hned ráno přizná barvu. Další věci jí pro jistotu zatají, jenže pravda začne stejně postupně vyplouvat na povrch. Nechtěně tomu napomůže Věrka, která dopoledne přinese silný vývar i podpůrné medikamenty pro Vojtovu léčbu. Chvíli na to zavolá Karle Dominika, jež odhalí Tonyho lež… Co všechno je holkám podezřelé? Jak praskne celá pravda? Kdo všechno jede ve velké konspiraci? A co by nikdo neřekl do Věrky a Luboše?

Zamilovaný Dan

Dan se zastaví za Alicí hned ráno, aby jí vrátil půjčená cédéčka. Alice ho pozve na snídani, kterou si právě připravuje, aniž by za tím bylo něco víc. Zamilovanému Danovi tím ale hned zlepší den. Aby řeč nestála, Alice s ním začne probírat věci ohledně kovárny, což je pro Dana naprosto bezpečné téma. Okamžitě celý ožije a hned jí nadšeně odsouhlasí její nápady… Jak právě tenhle rozhovor ovlivní Danovy další plány? Čím Dana moc nepotěší Anča? Proč před ním Miloš varuje Bedřicha? A co je na Milošovi podezřelé Evě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice