Ulice 19.10.2020 - 3916. díl

Umíme správně číst signály, které vůči nám ostatní vysílají? Dan je v poslední době jako vyměněný. Pracuje na sobě, pomáhá, kde může, je spolehlivý, pohodový, plný elánu. Alici a Bedřichovi se navíc postará i o pořádné překvapení hned po ránu. Zatímco bezprostřední Alice ho bere jako mladšího bráchu, Bedřichovi i ostatním začíná být jeho proměna docela podezřelá. Proč? Čím překvapí Alici a Bedřicha? Co na sebe nevědomky prozradí? A čím Bedřicha moc nepotěší znalec lidských duší Miloš?

Alice ráno nevěří vlastním očím, když jí Dan pošle fotku prodejního stánku, který pro ni přes víkend vyrobil. Bedřicha to trochu zarazí, ale nijak zvlášť to neřeší. Později ho Dan překvapí nanovo, když si od něj za stánek nevezme ani korunu. Tím ovšem Danovy dobré skutky zdaleka nekončí… Co Dan navrhne Alici? Čím ji docela zaskočí? Co se ani trochu nelíbí Anče? A co Bedřichovi doporučí Miloš?

Konflikt s Marešem

Bára se chystá na doplňující výslech na policii kvůli Marešovi. Ráno chce ale myslet na něco příjemnějšího, a tak se dohodne s Janou, že pro Frantu uspořádají malý mejdan. Hned po výslechu se Bára zastaví za Janou v hospodě, aby jí řekla, jak to šlo. Záhy na to se do hospody přiřítí i rozzuřený Mareš… K jakému konfliktu mezi nimi dojde? Co s Bárou hodně zamává? A co už neskousne kvůli Janě Brunova Klára?

Šárka si jde promluvit s Martinem

Veronika a Patrik se snaží být co nejvíce spolu, ale trochu jim to komplikuje pendlování mezi jejich byty. To je však prkotina oproti tomu, co momentálně řeší Martin. Ten se vyhýbá Šárce, jak jen může, ovšem marně. Šárka za ním zajde do dílny, aby si konečně promluvili… Jak to Martin ustojí? Co mu Šárka chce? A jak Filip zareaguje na mámin návrh společného bydlení s Patrikem?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice