Ulice 26.10.2020 - 3921. díl

Kdy je třeba dát jasně najevo, že nikoho nenecháte, aby vám lezl do zelí? Bedřichovi neunikly Danovy sympatie k Alici, ale zatím si s ním jako chlap s chlapem nepromluvil. Teď se k tomu naskytne příležitost, a tak Bedřich ožehavé téma otevře, přestože Dana za konkurenci u Alice vlastně nepovažuje. Danova reakce na dobře míněné upozornění ho ale více než překvapí. Takhle rozhozeného ho už dlouho nezažil... Co se Dana hodně dotkne? A jakou reakci to nejen u něj vyvolá?

Alice je z akce na jarmarku a hlavně z Danovy pomoci a obětavosti nadšená. Také Dan po společném víkendu s Alicí jen září, což samozřejmě neunikne Anče. Podle ní Alice Dana jen zneužívá, takže ho raději hned varuje, aby pak nebyl zklamaný. Jenže Dan nechce něco takového vůbec slyšet… Proč je Alice trnem v oku Anče? Co už nevydýchá? Jaké novinky má Jarda a jak se týkají právě Dana? A jak se vyvine chlapská debata Dana a Bedřicha?

Setkání Jany s tátou v bytě

Jana hned ráno požádá Frantu a Báru o prázdný byt na večer, protože pozvala na večeři tátu. Zároveň je poprosí, aby jí s vařením pomohli, neboť velmi dobře zná své kuchařské kvality. Franta večer zase zvučí, což Báru zaujme natolik, že se ho zeptá, jestli by nemohla jít s ním… Jak Janino setkání s tátou dopadne? O jakém hrozícím maléru nemá ani jeden z nich tušení? A jak si užijí večer Franta a Bára?

Rodinná rybí večeře

Blanka s Adamem se vrátí domů z ryb až dneska ráno. Přivezou si bohatý úlovek, takže Blanka začne hned organizovat velkou rodinnou sešlost, aby se ryby nezkazily. Pozve nejen Kristýnu či strejdu s Amálkou, ale také mámu s Jolanou a Evžena. Jenže večer ji čeká v hospodě velké zklamání… Kdo nakonec přijde na večeři? Jaká překvapení Blanka během večera ještě zažije? A co je i pro ni nový začátek?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice