Ulice 6.11.2020 - 3930. díl

Co může občas způsobit malá nepozornost? Jak snadno někdy vyplave na povrch naše tajemství? Alice doufá, že to její se nikdo nedozví. Opět mlží před Bedřichem i ostatními, aby se neprovalilo, kde bere peníze na rozjezd kovárny. I když se zdá, že se jí podaří tuhle informaci ututlat, náhoda to zařídí jinak. Její tajemství navíc odhalí někdo, kdo z toho má pořádný šok... Co Alice tají? Kdo a při čem ji nachytá? A jak zareaguje?

Alice a Bedřich si užívají jeden druhého, jak jen mohou, protože se celý víkend neuvidí. To je příležitost pro Dana, jenž se už nemůže dočkat, až s Alicí vyrazí opět na trhy. Ještě před tím se staví u Anči, které oznámí velkou novinku. Ovšem daleko větší pecku později sám odhalí… Co je u Dana nového? Při čem právě on nachytá Alici a co to s ním udělá? A čím Miloš šokuje Anču a Evu?

Prokop nastupuje na školu

Mojmír Kalina jen těžko vydýchává včerejší rozhovor s Landovou, to, jak s ním nová ředitelka zametla a vlastně ho coby pedagoga už odepsala. Ota, Magda i Puklická se mu snaží být oporou, jak jen mohou. Všichni tři mu radí, aby o své místo zabojoval, ale jak se záhy ukáže, Landová už za něj přijala náhradu… Jak Landová uvede novou posilu svého sboru? Jakou vizitku udělá Kalinovi, Otovi a Magdě? Jaký je Otův protitah vůči rozhodnutí Landové? A co na to Magda?

Překvapivá zpráva od Adriany

Vlastimil Pešek je dopoledne celý nervózní, aby neprošvihl Adrianu, jež se má opět ozvat přes internet. Tuší, že to nebude jen tak, ovšem pravý důvod, proč s ním Adriana potřebuje tak nutně mluvit, by ho nenapadl ani ve snu. Překvapená je rovněž Amálie, jíž se to také hodně týká… Co Adriana oznámí dědovi? Jak to Pešek vezme? Jak Amálie? A co jim doporučí Evžen?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice