Ulice 9.11.2020 - 3931. díl

Jak málo někdy stačí, aby si člověk pořádně zkomplikoval život? Čeho pak hodně lituje? Vždy pozitivně naladěná Amálie se snaží rozhýbat Vlastu Peška, jenž má zase své morousovské období. Bohužel jeho výbuch vzteku kvůli prkotině odnese právě Amálie, která nakonec skončí na pohotovosti v nemocnici, byť se zpočátku tváří, že o nic nejde... Co s ní je? A čím situaci u Peškových dorazí Marie? Přestože to vypadá vážně, Peškovi opět vnesou do Ulice svůj typický humor.

Amálie nutí od samého rána Vlastimila Peška, aby si procvičoval anglická slovíčka. Ten je z toho už pořádně otrávený, neboť mu to neleze do hlavy tak lehce jako jí. Atmosféra u nich začíná houstnout, ovšem tentokrát se to neobejde bez nepříjemných následků… Co se stane? Proč začne mít Vlastimil Pešek starost o Amálii? Co nechtěně zaviní?

Dan není evidentně ve své kůži, ale Bedřichovi tvrdí, že se nic neděje. Přitom si hned ráno vyhledá číslo na Lauru na erotické lince a zároveň se více než kdy jindy zajímá, co o něm Alice říkala. Bedřich si už zvykl příliš ho neřešit, ovšem tentokrát se nad některými jeho reakcemi přeci jen pozastaví… Co mu je divné? Co Anče? K čemu se jí Dan přizná? Jak dopadne jeho volání Lauře? A jak následné setkání s Alicí?

Zařizování Světlanina pohřbu

Lumír a Vilma Nyklová se pomalu vzpamatovávají ze šoku z náhlého Světlanina skonu. Lumír musí začít zařizovat pohřeb, ale ani trochu se mu do toho nechce. Je to pro něj nyní o to těžší, že se musí držet před Lexíkem i mámou. Hlavně syn ho teď hodně potřebuje. Přestože s ním Lumír mluví o všem na rovinu, jsou věci, které Lexík odmítá přijmout… Jak těžké to pro Lumíra nyní je? Jaký náročný úkol ho dnes čeká? A v kom najde kupodivu oporu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice