Ulice 10.11.2020 - 3932. díl

Jak přijmout rány osudu a vyrovnat se s nimi? Nyklovi zažívají hodně náročné období. Nikoho by ve snu nenapadlo, jaký spád to vezme se Světlanou. Pomalu se probírají ze šoku, který zažili minulý týden. S nastalou situací se perou, jak nejlépe umí. Teď je čekají další těžké chvíle. Za Světlanou přijede nicnetušící Ingrid, aby spolu vyrazily na dámskou jízdu, jak se před pár dny domluvily... Co s Ingrid udělá smutná novina? Jak Lumír a ostatní zvládnou i tuhle nelehkou zkoušku? Čím si nyní procházejí?

Jen co Vendula a Pavel přijedou z dovolené, hned se zastaví u Lumíra, aby mu vyjádřili svou podporu a nabídli pomoc. Vendula se okamžitě ujme rozespalého Lexíka, aby tátovi a babičce alespoň trochu ulevila. Přestože se všichni opravdu snaží ustát těžké chvíle, jsou situace, které nikdo nedokáže předjímat a které jsou pro všechny další náročnou zkouškou… Co Lumír nezvládne? S čím si neví rady? Jak zamává zpráva o Světlaně s Ingrid? A co Lumír určitě netuší?

Marie plánuje svatbu

Amálii bolí zraněná noha čím dál víc, byť se snaží tvářit statečně. Vlastimil Pešek se už na to nemůže koukat a ještě v noci zavolá záchranku. To je tučné sousto pro místí drbny, které se jen domýšlejí, co se asi stalo. Hororovými zprávami hned zasypou Marii, která si to s nimi vyřídí po svém. To ale neznamená, že by ji jejich informace neznepokojily… Jak na tom je Amálie? Co s ní je? S jakými novinkami se vrátí z dovolené Marie? Co oznámí Peškovým? A jak to oni vezmou?

Magda a Tomáš

Tomáš bere Magdu pomalu jako vlastní dceru. Snaží se jí pomáhat a být jí oporou, ale záhy narazí na své limity. Magda by totiž ráda vyrazila lézt na skály, takže požádá Tomáše, aby jí dělal parťáka. Ten se na něco takového necítí, ovšem hned přispěchá s náhradním řešením. Začne jí dohazovat svého kolegu… Co na to Magda? Jaká je atmosféra ve škole a v kabinetu? Co Magdě doporučí Ota? A jak se začne Prokop zabydlovat?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice