Ulice 18.11.2020 - 3938. díl

Jak poznat, že jste s tím, kdo vám padl do oka, opravdu naladěni na stejnou notu, že se na vás jen předem šikovně nepřipravil? Magdě se nový kolega Prokop docela líbí. Teď navíc zjistí, že mají společné zájmy, že se s ním od srdce zasměje a taky si popovídá o všem, co ji zajímá. Čím více ho poznává, tím více jí je sympatický. Jenže co když je to všechno trošku jinak, než jak to na první pohled vypadá? Co když to s těmi společnými zájmy není tak horké, jak jí Prokop tvrdí? Co Magda už brzy odhalí? Co hodně ovlivní jejich vztah?

Ředitelka Landová se snaží jít s dobou a studenty více zapojit do dění ve škole. Zatímco Prokop její krok nadšeně přivítá, samotní studenti ho berou s velkou rezervou. Nejsou to ale žádní ignoranti, kteří by kašlali úplně na všechno. Dnes se mezi nimi zrodí nápad, jak upozornit spolužáky na jeden zásadní problém, který se jich také týká. Svou roli v tom sehraje právě Prokop, jenž se i nadále zajímá o Magdu… Co vymyslí studenti? Co povzbudí Landovou při jejím novátorství? Kde na sebe narazí Prokop s Magdou a co se z toho vyklube? A co Magdu zarazí?

Kaštan a Anežka

Vítek a Michal vědí, co na Ivu a Anežku zabírá. Oba dva se snaží, aby se u nich pročistil vzduch a doma byla zase pohoda. Vítek je tentokrát přeci jen trochu úspěšnější, neboť jim jde s Ivou o tu samou věc. Později Ivě zvedne náladu také Bára, která se za ní opět zastaví. Pověstnou třešničkou na dortu je ale sebestředný Kaštan, jenž zase nezklame… Jak Kaštan zaperlí tentokrát? Jaký trapas se stane u Klímových? Co hodně potěší skleslou Anežku? A co na sebe Iva s Vítkem prozradí?

Martin povzbuzuje Dana

Martin a Dan si tak trochu zbyli, a tak spolu zajdou na jedno do Coolny, neboť Martin se hospodě i nadále vyhýbá kvůli Šárce. Na rozdíl od Dana Martin nežije sám, i když Filip už má své zájmy. Ovšem úplně osamělý není ani Dan. Martinovi přizná, že tu je jedna holka, o kterou dost stojí, ovšem má to pár háčků… Co mu Martin doporučí? Čím Dan překvapí Alici? K čemu se nakonec odhodlá? A s čím se Anča svěří Evě?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice