Ulice 19.11.2020 - 3939. díl

Jak naložit s tajemstvím, jež jsme náhodou odhalili? Dan je v poslední době jako vyměněný. Docela slušně se v tom znovu plácá, neboť ví něco, co by vědět neměl. Povzbuzen Martinem to nyní využije ve svůj prospěch, aby se dozvěděl něco víc o holce, která ho hodně zajímá, ale jíž se napřímo zeptat nedokáže kvůli svému ostychu... Čím Dan překvapí Alici? Co by do něj nikdo neřekl? A jak se mu to může vymstít?

Dan a Martin si sice tak trochu zbyli, rychle ale našli společné téma – ženské. Zatímco Martin se pořád vzpamatovává z rozchodu se Šárkou a před Danem odhaluje složitosti vztahů, Dan s ním probírá svůj aktuální problém. Zajímalo by ho, jak zaujmout tu, na které mu záleží, a dát jí najevo, že je pro něj výjimečná a jedinečná. Odtud je už jen krůček k sebrání odvahy a telefonátu na erotickou linku, jenž je naprosto odlišný od ostatních hovorů… Jaké speciální přání má Dan? Co Alici hodně překvapí? Z čeho začne mít Dan dost nahnáno? A jaký je Ančin lektor? Čím ji potěší?

Prokopův podraz na Magdu

Prokop není sám, koho zajímá, jak pokračuje Magdino hledání parťáka na lezení. Zvědavý je také Ota. Jakmile mu Magda prozradí, že se domluvila s Prokopem, Ota ji okamžitě varuje. On sám se má před oblíbencem Landové na pozoru a Magdě doporučí totéž. Ta nechce nasazovat Prokopovi psí hlavu, ovšem záhy se přesvědčí, že na Otově varování zřejmě něco bude… Co Magda vezme jako docela velký podraz? Proč ji to zasáhne víc, než si je ochotná připustit? A co začínají organizovat Petra s Kristýnou?

Přípravy na Světlanin pohřeb

Nyklovi se pomalu chystají na poslední rozloučení se Světlanou, jež proběhne už zítra v úzkém rodinném kruhu. S tím však zásadně nesouhlasí Vilma Nyklová, jež by si představovala veřejný pohřeb, aby na něj mohl přijít každý, kdo jí chce dát poslední sbohem. Když navíc Lumír zmíní, že na pohřeb vezme i Lexíka, Nyklová začne brblat ještě víc. Podle ní by tak malé děti, jako je Lexík, něco takového vůbec neměly absolvovat… Co si o tom myslí Lumír? O čem nechce Nyklová ani slyšet? S čím vyrukuje Mário? A na čem se Lumír dohodne s Ingrid?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice