Ulice 27.11.2020 - 3945. díl

Nakolik známe své blízké? Nakolik jim důvěřujeme? A jak málo někdy stačí, abychom o nich začali pochybovat a podezírat je? Lumír se pomalu vzpamatovává z otřesu, který mu způsobila Světlanina smrt. Přestože mu Světlana hodně chybí, najednou neví, co si myslet o všem, co nyní vyplouvá na povrch a co se jí hodně týká. Jaká vlastně Světlana byla? Co všechno a proč mu tajila? A kdo a proč mu nyní lže do očí? Záhady kolem Světlany začnou nabírat na obrátkách už tento týden.

Lumír ráno konečně náhodou objeví Světlanin zatoulaný mobil. K jeho nabití se ale dostane až později, protože má stále co dělat – péče o Lexíka, vyřizování věcí spojených se Světlanou, k tomu se musí pustit i do pracovních záležitostí. Přestože se zdá, že se vše vrací jakžtakž do starých kolejí, Lumír nečekaně narazí nejen v bance, ale také doma… Co se v bance dozví? Co jen tak nevydýchá? Proč o něj i Lexíka mají starost Nyklová a Vendula? A co praskne na Světlanu tentokrát?

Irena kazí protest

Irena Landová si nedá pokoj. Jakmile zjistí, že má na sobě spousta studentů zelené tričko, okamžitě se začne pídit, co za tím vězí. Automaticky se obrátí na Prokopa, kterého považuje za svého spojence. Ten ji odkáže na sociální sítě jako zdroj informací. Landová se toho ihned chytne a překazí holkám i tuhle akci… Co udělá? Z čeho Magda viní Prokopa? K čemu ji přiměje její zvědavost? Co pak přizná Tomášovi? A kdo se Prokopa překvapivě zastane?

Luďkovi se zajídá nemocnice

Kristýna a Adam chodí za tátou do nemocnice pomalu denně, aby mu byli potřebnou oporou a pomohli mu postavit se co nejdříve na nohy. Luďka jeho bezmoc natolik deptá, že se začne opět litovat. Štve ho, že Blanka za ním nechodí častěji, navíc už nezvládá ani nemocniční prostředí a stravu… Jak na jeho nářky Adam a Kristýna zareagují? Jak na tom je Blanka nyní? Co se moc nezdá Evženovi? Co o něm nikdo netušil? A k čemu se chystá Kristýna?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice