Ulice 30.11.2020 - 3946. díl

Jak poznat, komu můžeme důvěřovat, a před kým bychom se měli mít naopak na pozoru? Jak snadno se člověk někdy dostane do maléru v kruzích, kde se přehmaty nepromíjejí? Denis pozve večer pár přátel na promítání, ovšem tentokrát se mu tahle akci pořádně vymstí. Přestože to vypadá na pohodovou sešlost, Denis právě kvůli ní začne lítat v obrovském průšvihu... Kdo a jak ho podrazí? Co všechno pro něj udělá Kristýna? Jakou lekci oba dva dostanou?

Blančina sestřička je poklad. Když Blanka zmíní, že se chce přes polední pauzu zastavit v nemocnici za exmanželem, pošle mu po ní pár řízků a roládu, které donesla do ordinace jako výslužku ze včerejší narozeninové oslavy. Slavit ale hodlá i dnes. Tentokrát po skončení ordinačních hodin s Blankou, jíž tím docela zavaří… Čím Luděk potěší Blanku? Jak jí opět manipuluje? Co se Blance vymkne z rukou? A jaké to má následky?

Bára odhaluje Janinu lásku

Jana a Bára by se měly opět sejít s Elen, ale Jana na schůzku zase nedorazí, jak už u ní bývá v poslední době zvykem. Elen tuší, že to není jen tak, jenže Bára jí nic neprozradí. Jen kolem toho mlží, že se Janě zřejmě protáhlo natáčení. Tentokrát není daleko od pravdy, neboť Jana je opravdu v ateliérech. Bára se tam za ní vypraví, a tak náhodou odhalí její malé tajemství… Co Bára zjistí? Jak to Jana vezme? Co začíná tušit Elen? A čím Janu zaskočí Bruno?

Lumír řeší Světlanu a Lexíka

Lumírovi dělá velké starosti Lexík, který se nedokáže vyrovnat s máminým odchodem. Přestože se chvíli zdá, že to již bude dobré, záhy se ukáže, že je to mnohem horší, než kdokoliv tušil. Kromě toho Lumír začíná řešit i Světlanin vztah s Millerem, jenž je podle něj více než jasný. Lumír si je jistý, že ti dva spolu něco měli… Komu se svěří? Jaké má důkazy? Jak si kvůli tomu podá Ingrid? Co se dozví? Co mu na tom nesedí? A jak se s tím vším vypořádá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice