Ulice 3.12.2020 - 3949. díl

Jak si usmířit kolegyni, která vám je hodně sympatická, a přesvědčit ji, aby vás vzala na milost? Prokop to zkouší různě, ovšem Magda se vůči němu chová jak ledová královna. Hodně ji zklamal, když na ni zaútočil jejími vlastními zbraněmi. Teď si ho už pro jistotu drží od těla. Ovšem vynalézavý Prokop najde způsob, jak ledové bariéry prolomit. K jeho velké smůle se to však obrátí proti němu samotnému... Co se stane? Kdo a jak odhalí Prokopova tajemství? Romantika i humor v Ulici!

Prokop se stále snaží vyžehlit si to u Magdy. Tentokrát si pro ni připraví složku s tajnými a důvěrnými informacemi o sobě, aby bylo skóre vyrovnáno. Magda se na jeho další gesto moc netváří, složku si ani nechce vzít. Ta nakonec zůstane ležet u ní na stole, což se vymstí jim oběma… Kdo a jak složku objeví? Proč si Landová opět smlsne na Otovi? Jak mu nechtěně zavaří Prokop?

Dan se vyhýbá Alici

Alice zavolá hned ráno Danovi, aby si s ním domluvila setkání. Ten se na to příliš netváří, ale vzhledem k tomu, že je právě v bistru, snaží se hovor urychleně ukončit. Anče neujde, jak ho telefonát vykolejil, Dan jí však nic nepřizná. Později Dan na dohodnutý sraz s Alicí nedorazí. Raději jí zavolá, čímž ji příliš nepotěší… Co jí navrhne? Jak to Alice vezme? Kdo další náhodou odhalí její tajemství? A podle čeho usoudí Eva, že Anču balí její lektor?

Pešek hlídá Amálii

Blanka se zastaví za Amálií, která jí přizná, že doma mají už docela ponorku. Vlastimil Pešek ji hlídá pomalu na každém kroku, aby se jí nic dalšího nestalo, takže Amálie nemá chvíli klidu. Zmáhá to ale také samotného Peška, jenž rád využije příležitosti a zajde se odreagovat na pivo. V hospodě narazí na Kaštana, jenž okamžitě otevře své oblíbené téma… S jakou nabídkou se Kaštan vytasí? Proč si Vlastimil Pešek začne dělat velkou starost o Amálii? A jaké plány mu překazí Blanka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice