Ulice 4.12.2020 - 3950. díl

Jak silná jsou rodinná a sourozenecká pouta? Kdy zjistíme, co v našich sourozencích máme? Vlastimil Pešek už zase nemůže přijít na jméno své sestře Marii. Okázale ji ignoruje, i když ta se snaží o usmíření, jak jen může. Dnes se však přihodí něco, co zásadně změní Peškův postoj vůči Marii, něco, co jím docela zamává. A právě v Marii najde oporu, kterou v tu chvíli potřebuje ze všeho nejvíc... Co se semele u Peškových? Jaké to má následky? A co to udělá se vzájemnými vztahy v rodině?

Amálie je už nešťastná z Vlastimilovy neustálé péče a dohledu, aby se jí nic dalšího nestalo. Uvědomuje si, že to Vlastík myslí dobře, ale byla by ráda aspoň na chvíli sama a trochu si oddychla. Místo odpočinku ji ale čeká společnost Adama a pak jeho babičky Marie, která opět okamžitě opanuje prostor. Atmosféra ještě více zhoustne, když domů dorazí i Vlastimil. To se změní v okamžiku, kdy s Amálií začne být opravdu zle… Co se stane? Proč si o Amálii všichni dělají starost? Co s ní je? A proč má Marie obrovské výčitky svědomí?

Prozrazené Prokopovy tajemství

Otovi to nedá. Hned od rána provokuje Prokopa odkřupáváním kloubům a dělá mu velmi dobře pohled na to, jak trpí. Magdu to docela překvapí, ale víc to neřeší. Zato Prokop tuší, že to nebude jen tak. Jakmile se v kabinetě objeví Petra s chlebíčky s řepnou pomazánkou, Prokopovi to dojde. A hned se pustí do Magdy, která ale nemá nejmenší tušení, oč jde… Jak to Magda schytá od Prokopa? Jak si pak podá Otu? Jak dopadne studentská stávka za klima? Čím překvapí Landová? A čemu Magda nakonec neodolá?

Kristýna shání peníze

Kristýna začíná řešit peníze. Mámu požádá o výživné už nyní, bráchy se ptá na jeho brigády. Pravý důvod však nikomu neřekne. Mlží, že s Denisem měli v poslední době větší výdaje. Pravda je ale taková, že ho v jeho maléru nechce nechat samotného… Jak na tom Denis je? Čeho se obává? Co kvůli němu Kristýna udělá? Od koho sežene pomoc a jakou? A jak začne Luděk citově vydírat Blanku? Co po ní chce?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice