Ulice 7.12.2020 - 3951. díl

Jak málo stačí, aby se člověk dostal do pořádného průšvihu? Denis už v maléru lítá, a je to čím dál hrozivější. Pohybuje se totiž v prostředí, kde se závazky musí plnit a kde se dluhy vymáhají nejrůznějšími donucovacími prostředky. To si začne uvědomovat i Kristýna, která zaslechne vyhrožování Denisovi, jež jí nažene strach... Kdo a čím Denisovi vyhrožuje? V jak velkém průšvihu Denis lítá? A co udělá Kristýna, aby ho zachránila?

Blanka svůj slib dodrží. Luďka vyzvedne v nemocnici, aby ho převezla na kliniku, kde bude pokračovat v rehabilitacích. Přímo na kliniku však nepojedou. Luděk si chce užít pocit svobody a zároveň si spravit chuť po nemocniční stravě. Jenže návštěva restaurace se těm dvěma trochu vymkne z rukou… K čemu se nechá Blanka přemluvit? Co všechno se tím odstartuje? A co udělá Kristýna kvůli Denisovi? Z čeho začne mít docela nahnáno?

Smutná Amálie

Vlastimil Pešek si doveze zraněnou Amálii domů hned ráno. Ta je hodně skleslá, neboť se může nadobro rozloučit s výletem do Austrálie. Vyčítá si, co se stalo, její pověstná jiskra je tatam. Dokonce odmítne jít i na svatbu Marie a Jolany, byť jim oběma slíbila, že na ni dorazí. Ráda by za sebe poslala náhradu, ovšem to není jen tak… Jak dopadne její pokus vyslat na svatbu Vlastimila Peška? S čím se Pešek svěří Kaštanovi? A k čemu se kvůli Amálii rozhodne Marie?

Lumír odhaluje další tajemství

Mário se obává blížícího se soudu s Ájou. Má strach, že o ni přijde, představuje si samé černé scénáře. Do smíchu není ani Lumírovi, jehož čeká jedno překvapení za druhým. Všechna se týkají Světlany, Lumír odhalí její další tajemství. Znovu se mu tak potvrdí, že je spousta věcí, o kterých neměl ani tušení… Co Lumíra docela vyvede z míry? Co se dozví? A proč začne opět žárlit? Jaký důkaz objeví?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice