Ulice 8.12.2020 - 3952. díl

Opravdu známe své nejbližší tak dobře, jak si myslíme? Lumír v poslední době odhaluje stále nová a nová Světlanina tajemství. To má za následek, že o ní začíná pochybovat a podezírat ji z nevěry. Teď podle něj získá dostatečný důkaz, že ho Světlana podváděla se svým ex Pavlem Millerem. A rozhodne se to hned začerstva řešit... Jak si podá Millera? Co mu ten nakonec přizná? A co mu pak prozradí Ingrid, jež o všem věděla?

Lumír je od rána podebraný, což samozřejmě neunikne jeho matce. Už si o něj začíná dělat docela velké obavy, ale Lumír ji ujistí, že naprosto zbytečně. Pravdu, co vězí za jeho podrážděností, však nepřizná. Později dorazí na setkání s Millerem natlakovaný jak papiňák těsně před výbuchem. Pak už stačí málo, aby se neovládl… Proč se Lumír vrhne na Millera? Jak to bylo s ním a Světlanou? Co Lumír objeví? A co vyvede Lexík?

Rodiná večeře s Denisem

Evžen se ráno Blanky nedočká, což ho jen utvrdí v podezření, že před ním něco tají. Ještě před prací se proto rozjede ke Kristýně a Denisovi, aby zjistil, jaká je pravda. Při pohledu na Blanku, jež se právě probudila a marně se před ním snaží zamaskovat kocovinu, mu je vše jasné. Blanka se snaží tenhle průšvih navečer vyžehlit rodinnou večeří, na kterou pozve i Kristýnu a Denise… Proč povolí nervy Evženovi? Co se nezdá Adamovi? Z čeho ségru podezírá? A co se ani trochu nelíbí Kristýně?

Marečkovi se sžívají s miminkem

Luboš nemá pro Karlu moc dobré zprávy. Věrka onemocněla, takže jí v nejbližších dnech doma s ničím nepomůže. Nezkušená Karla má docela obavy, jak péči o miminko sama zvládne, protože se všechno teprve učí. K tomu jí přidělává starosti Vojta, jenž se kvůli bráchovi najednou ocitl na vedlejší koleji… Co Vojta provede ve snaze pomoci Karle? Co je první signál, že se s přítomností sourozence špatně vyrovnává? Co Mára přizná Tonymu? Co je už i na něj moc?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice