Ulice 15.12.2020 - 3957. díl

Umíme si užívat přítomných okamžiků a radovat se z maličkostí? Jsme otevření novým vztahům? Anče se její lektor líbí čím dál víc. A jak se zdá, ani ona není lhostejná jemu. Šimon oceňuje nejen Ančin talent a zápal během lekcí fotografování, ale také její jiskru. Dnes ho však nadchne něco úplně jiného. Když zjistí, že Anča bydlí v podkrovním bytě, okamžitě využije příležitosti a udělá něco, co by Anču ani ve snu nenapadlo... Co Šimon vyvede? Jak se vyvine jeho první návštěva u Anči doma? A jak ji vyšperkuje Eva?

Alice a Bedřich mají čím dál větší starost o Dana. Přestože ho bombardují nejrůznějšími vzkazy, Dan na ně nereaguje. Nakonec se dohodnou, že spolu zajdou do dílny, kam by měl Dan dorazit do práce. Pokud se neukáže ani tam, domluví se s Martinem, co dál. Ještě před tím se zastaví v bistru na snídani, což se však neobejde bez pořádného pozdvižení… Z čeho je Bedřich na mrtvici? Co moc nepotěší Alici? A jak se překvapivě vyvine Šimonova návštěva u Anči?

Soud se blíží

Vendula má plnou hlavu táty, kterému by ráda nějak pomohla, Ája zase blížícího se soudu. Jde jí o hodně, proto nehodlá ponechat nic na náhodě. Zajde do bistra za Máriem, aby mu připomněla vše důležité a znovu ho upozornila, jak se u soudu chovat. Mário se snaží do puntíku splnit, oč ho požádá. Jenže právě to se moc nezdá Vendule… Z čeho má obavy? Co Mário slíbí Áje? A co je těžké pro Lumíra?

Amálie má roupy

Amálie má od rána roupy. Kdyby to šlo, pustila by se do gruntování, ovšem Vlastimil Pešek ji tentokrát včas zarazí. Později ho částečně vysvobodí návštěva Marie, která přijde nabídnout svou pomoc. Dokonce by se hned pustila i do mytí oken. K tomu ovšem nedojde, neboť se bude nadělovat… Kdo se Peškovým postará o nadílku? Co je pro Amálii vítaným povyražením? Jak to dopadne? A jak znovu zaperlí Kaštan?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice