Ulice 16.12.2020 - 3958. díl

Co všechno jsme ochotni udělat pro ty, které milujeme? Nakolik nás občas zaslepuje láska? Zamilovaný Mário by snesl Áje i modré z nebe, kdyby se to dalo. Těší se na miminko, dělá, co Áje na očích vidí, aby byla šťastná a spokojená. Ta ale momentálně potřebuje jediné. Aby se Mário řídil radami jejího advokáta Rajnera a vylíčil ji u soudu v tom nejlepším světle... Jak Ájin soud dopadne? Co s Máriem docela zamává? Proč o něj mají starost všichni Nyklovi?

Lexíkovi se nechce ani trochu do školky. Lumír souhlasí s tím, že malý zůstane doma, ale postarat se o něj musí babička. Vilma Nyklová to jen přivítá, jenže Lexík stále žadoní, aby přijela teta Ingrid. To se později ukáže jako to nejmenší. Lexík svou další poznámkou raní babičku natolik, že ta má slzy na krajíčku… Co Vilmu Nyklovou tak zasáhne? Jak dopadne Ájin soud? A proč si všichni začínají dělat velkou starost o Mária?

Kaštan baví Amálii

S psychikou Amálie to jde čím dál víc z kopce. Vlastimila Peška napadne spásná myšlenka, jak ji zabavit a navíc jí i zvednout náladu. Pozve Marii na mariáš, který Amálii vždy bavil a který si může zahrát i přes svá zranění. Hra se později rozjede více než slibně. A když přijde na návštěvu Petr Kaštan, o zábavu je opět postaráno takovým způsobem, že všem tečou slzy od smíchu… Jak se všichni pobaví na Kaštanův účet? Jakou hrou se Kaštan naprosto znemožní? A co je ta správná medicína pro Amálii?

Bude Iva podnikat?

Petr Kaštan nedá na Ivinu masáž dopustit. Rád by k ní chodil pravidelně, ale má to malý háček. Jakmile Iva nastoupí do práce, bude muset jezdit za ní tam. Tomu by se Kaštan rád vyhnul, a tak ji začne přemlouvat, aby se postavila na vlastní nohy a začala dělat na sebe. K tomu se přiklání i Vítek, jenž se pomalu chystá do nového zaměstnání… Jak to vidí s vlastním podnikáním Iva? Čím Vítka namíchne Anežka? Proč jsou Klímovi kvůli ní tak trochu bezradní?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice