Ulice 18.12.2020 - 3960. díl

Za necelý týden začínají nejkrásnější svátky v roce, které chceme trávit s rodinou, se svými blízkými. Magdu čekají první Vánoce bez mámy, ale smutek a truchlení si zakazuje. Žije tak, jak si její máma přála. Proto si naplánuje hned několik akcí, jež by během adventu a Vánoc ráda stihla v doprovodu člověka, který jí je hodně blízký... Kdo je Magdiným parťákem? Jak zasáhne do jejích plánů Prokop? A jaká atmosféra panuje před koncem roku v kabinetě i ve škole?

Nálada v kabinetu se oproti minulému týdnu výrazně zlepšila. Ota se opravdu překonává, až je to Magdě docela podezřelé. Prokop se tím ale příliš nezaobírá, protože řeší pro něj mnohem důležitější věci – jak realizovat podněty, jež nedávno dostali od studentů. To hodně zajímá také Irenu Landovou, která přijde s jedním návrhem… Jaké špatné zprávy má Landová? Co ji napadne? Jak to vezme Prokop? A na čem se dohodnou Magda a Tomáš?

Vítek je nešťastný z nové práce

Vítek není před odchodem do práce ve své kůži, což zaregistrují nejen děti, které seřve u snídaně, ale také Iva. Ta o něj má docela starost. Chce vědět, co s ním je, avšak Vítek jí pravdu nepřizná. Zato později v hospodě je mnohem sdílnější. Jak se zdá, na novém místě to nebude žádný med. Práci řeší také Iva, které to nedá a přeci jen se zajde podívat do salonu … Jak se Iva rozhodne? Kdo má na prostory v salonu velký zálusk? Co na to Jitka s Veronikou? Co všechno Vítek prozradí Pumrové? A proč mu nakonec rupnou nervy?

Neshody mezi Adamem a Petrou

Blanka má ráno skvělou náladu, zato Adamovi do smíchu moc není. Mrzí ho Petřino odmítnutí. Nakonec se Adam a Blanka dohodnou, že na statek vyrazí o víkendu spolu. Oba se na to docela těší, jenže jak ubíhá den, je to pro ně čím dál náročnější. Adam neustojí zklamání, přetažená Blanka zase posezení s Jitkou a Veronikou… Co je na Blanku už moc? Proč jí dojde trpělivost doma? A jak to teď spolu mají Adam a Petra?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice