Ulice 7.1.2021 - 3964. díl

Jak si poradit s místními drbnami a navrch se pobavit na jejich účet? Miluše Urbanová má oči všude, v lecčems stračí do kapsy i vyhlášené informační kanceláře Ulice Vilmu Nyklovou a Petra Kaštana. Také tentokrát zavětří senzaci, když spatří Pavla v oranžové vestě, jak se činí s úklidem v jejich čtvrti. Ihned se vypraví na výzvědy, aby zjistila, co za tím vězí. A nejen to. Pavla začne komandovat o sto šest, jak je jejím dobrým zvykem. Ke svému velkému údivu však narazí. Pavel a Vendula se s ní nepářou a dají jí pořádnou lekci... Co jí provedou? Jak si z ní vystřelí?

Vilma Nyklová by Lexíkovi snesla modré z nebe, kdyby mohla, ale ten to ani trochu neocení. Stále se jen dožaduje Ingrid. Lumír nakonec kapituluje a Ingrid opět zavolá. Ta hned přijede a s Lexíkem stráví takřka celý den. Lumír by si tak mohl konečně na chvíli orazit a úplně vypnout. Bohužel mu to není přáno… Proč se Lumír už neovládne a všechny blízké seřve? Co je pro něj poslední kapkou? Proč se pustí i do Ingrid? Co jí vyčte? A jak Pavla prožene Urbanová?

Problémy s Mikulkou

Karla a Mára jsou po ránu docela vyřízení. Mára má starosti kvůli nepovedenému kšeftu s Mikulkou, což před Karlou samozřejmě nepřizná. Karla by si zase potřebovala pořádně odpočinout a nebýt neustále ve střehu kvůli Kustíkovi. Zatímco doma se Mára snaží ovládat, v Coolně mu rupnou nervy, jen co se mu Tony přizná, jak se zbožím od Mikulky naložil… Co Tony udělal? Na čem se Mára a Tony nakonec dohodnou? Jaký objev docela uleví Karle? Jaké dárky má Vojta pro Věrku? A co mu udělá velkou radost?

Nepovedená večeře

Vítek přijede z práce docela utahaný, takže to poslední, nač by měl momentálně náladu, je neustálé dohadování Anežky a Michala. Na hašteření těch dvou už nemá kapacitu ani Iva, která řeší svou práci. Stále neví, jestli jít do rizika podnikání, nebo se nechat raději zaměstnat. A právě tohle dilema je příčinou dnešní nepovedené večeře… Co se stane? Jakou oporu má Iva v rodině? Co nakonec vyvede hladový Vítek? A jak si Michal a Anežka vychutnají tátu?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice