Ulice 8.1.2021 - 3965. díl

Dveřmi ji vyhodí, oknem se vrátí. Milena Pumrová sice pracuje jako servírka v hospodě, svých ambicí ohledně podnikání v módě se však nevzdává. Jakmile zjistí, že by mohla mít v Gábinině salonu svůj prostor, okamžitě přejde do útoku. Zkoprnělé Veronice a Jitce oznámí, že se do salonu vrací, ať se jim to líbí, nebo ne. Ovšem nic není takové, jak se na první pohled zdá... Co je pro Veroniku a Jitku noční můrou? Co je jejich poslední nadějí? A o čem nemá velká šéfka Pumrová tušení?

Vítkovo včerejší mlsání Michalových tyčinek nezůstane nepovšimnuto. Michal hned ráno zjistí, že mu tři kousky chybí. Okamžitě to začne vyšetřovat, čímž provinilého Vítka docela slušně podusí ve vlastní šťávě, aniž by o tom tušil. Ivu čeká později těžké rozhodnutí – zda si pronajme místnost v salonu a rozjede tak vlastní podnikání… Jak Iva toto dilema vyřeší? Co jí navrhnou Jitka a Veronika? Jak zamíchá kartami v salonu Milena Pumrová? A jak se provalí Vítkovo večerní rabování?

Lumírova siesta

Lumír i Vendula jsou po ránu dost přešlí kvůli včerejšku. Lumíra mrzí jeho výbuch, Vendula si naopak dělá o tátu čím dál větší starosti. Pavel má v tomhle ale jasno. Podle něj byla jen otázka času, kdy Lumírovi rupnou nervy. Naprosto ho chápe, což Lumír později ocení. Body dnes nasbírá také Vilma Nyklová, které se podaří pořádný trapas… Čím Nyklová pobaví Lexíka, Lumíra i Vendulu? Na čem se dohodnou Lumír a Pavel? Jak Pavel setře Urbanovou? A jak dopadne Lumírova vytoužená siesta?

Amálie bez sádry

Amálie je opět plná energie. Konečně jí totiž sundají sádry, což jí vlije novou krev do žil. Hned se doma pustí do úklidu, aby bylo vše podle jejích představ. Vlastimil Pešek jí v tom bohužel nestihne zabránit, neboť se zdrží v hospodě s Kaštanem. Když konečně dorazí domů, nestačí se divit… Jakého překvapení se dočká? Co Amálie neodhadne? A jak se u nich během odpoledne obrátí karty? Co se stane?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice