Ulice 13.1.2021 - 3968. díl

Není rande jako rande. Pro někoho je každá schůzka velkou výzvou a dobrodružstvím, jiný si naplno užívá rodící se vztah a lásku. Jana a Saša Beck i nadále úzkostlivě tají, že spolu chodí. Scházejí se jen v soukromí, což znamená nejen velkou konspiraci, ale také maskování, jež toho druhého naprosto odbourá. Tajnosti kolem svého rodícího se vztahu dělají i Bára s Frantou, jimž už zamilovanost kouká z očí... Jak to na ně praskne? Co podnikne kvůli Janě Saša Beck? A jak se provalí nový vztah Bruna?

Jana je po včerejšku hodně přešlá. Máma a táta jí nasadili obrovského brouka do hlavy, se kterým si nyní neví rady. Saša hned pozná, že Jana není ve své kůži. V ateliérech si ale promluvit v klidu nemohou, a tak se dohodnou, že Saša odpoledne přijede za Janou k ní domů. Aby se tahle návštěva mohla uskutečnit, potřebuje Jana prázdný byt… Jak to vezmou její spolubydlící? Co hodně překvapí Báru i Frantu? Jak vidí Janino dilema Saša? Co jí doporučí? A co Janě navrhne táta?

Na Blanku se to valí

Blanka se ráno snaží před Evženem maskovat kocovinu, ale tomu hned dojde, kolik uhodilo. Blanka pravdu samozřejmě nepřizná. Raději rychle odejde do práce, aby nemusela nic vysvětlovat. Na náladě jí později nepřidá ani Luďkův telefonát. Ten pro ni má bohužel špatné zprávy. Na Blanku se to znovu začíná hrnout ze všech stran, takže je jen otázkou času, kdy podlehne bažení… Čím Blanka překvapí Luďka? Před čím ji Luděk varuje? Co se nezdá Kristýně? A co otřese Evženem, Adamem, Kristýnou i Denisem? Jak na tom Blanka je?

Starost o Lexíka

Vendula by tátu ráda nějak podpořila, protože vidí, jak se stále trápí kvůli Světlaninu náhlému skonu. Apeluje proto na Pavla a Mária, aby si před Lumírem dávali pozor na pusu. Jenže právě tohle je u Mária obrovský problém. Podobně jako Vilma Nyklová si také Mário myslí, že by se mělo o těchto věcech otevřeně mluvit. V případě Lexíka však Lumír o něčem takovém nechce ani slyšet.. Čím Nyklová namíchne Lumíra? Proč si všichni začínají dělat znovu starost o Lexíka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice