Ulice 14.1.2021 - 3969. díl

Nakolik si všímáme lidí kolem sebe, jež denně míjíme? Poznáme, kdy se jedná jen o náhodné setkání, a kdy si nás někdo cíleně vyhlédne? Kristýna si díky náhodě zapamatuje tvář člověka, kterého si všimne ve své blízkosti i následujícího dne. Přestože ji to zarazí, s Denisem to vezmou s nadhledem. Jenže záhy se ukáže, že jejich vtípky o stalkingu zřejmě nejsou takovou fantasmagorií, jak ji myslí... Proč by se měli mít na pozoru? Co rozhodně není jen obyčejná náhoda?

Blance je ráno hodně bídně. Naštvaný Adam ji už ale nešetří. Docela drsně ji setře kvůli včerejšku a bez obalu jí přizná, že by se ani nedivil, kdyby se Evžen sbalil a odešel. Blanku tím docela rozhodí, protože jí na Evženovi hodně záleží a nechce o něj přijít. Tím však pro Blanku následky včerejšího podlehnutí alkoholu nekončí… Proč se Blanka chytne se sestřičkou v ordinaci? Co je hodně náročné pro Kristýnu a Adama? Proč se Blanka večer sesype? A jak se k tomu všemu postaví Evžen?

Lumír se neovládne

Lumírovi se hodně stýská po Světlaně, i když před ostatními to nedává najevo. Emoce se v něm hromadí už docela dlouho, ale Lumír se snaží nepodléhat jim a fungovat kvůli Lexíkovi i svým blízkým. Dnes však dopadne poslední kapka. Lumír již neudrží nervy na uzdě a v bistru seřve prudící zákaznici takovým způsobem, že všichni jen koukají… Proč se Lumír neovládne? Jak mu překvapivě pomůže Mário? S jakým výsledkem? Proč si Nyklová dělá o Lumíra ještě větší starosti? A co na to Vendula?

Magdin návrh Prokopovi

Ota jen kouká, jak si Magda s Prokopem v kabinetu najednou notují. On sám si stále drží od Prokopa menší odstup, ale i nadále se snaží, aby kvůli němu nebylo v kabinetu dusno. Zatímco Prokop se živě zajímá o Otovy obrazy a tvorbu, Magda je zase zvědavá, co Prokopa tak baví při čtení písemek. Zároveň se osmělí k návrhu, který u ní leccos naznačuje… Co Magda navrhne Prokopovi? Jak Prokop znovu zaboduje u Landové? A čím ho Landová pověří?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice