Ulice 21.1.2021 - 3974. díl

Co občas udělá s člověkem náhodné setkání? Právničku Elen rozhodí máloco. Teď má ale co dělat, aby na sobě nedala znát, jak ji vykolejilo nečekané shledání s člověkem, s nímž má společnou minulost, s člověkem, který ji připravil o spoustu iluzí a jenž hodně ovlivnil její profesní kariéru. Teď se s ním znovu setkává, a rozhodně to není poprvé... Kdo Elen tak zasáhl do života? Proč ji tolik rozhodí nové setkání? A při jaké příležitosti se s dotyčným člověkem znovu setká?

Pečenkova manželka je ze setkání s jeho dcerou Janou hodně nervózní. Byla by ráda, kdyby vše proběhlo hladce, a tak se snaží pro Janu připravit hostinu jako pro vzácnou návštěvu. Úplně v klidu však nejsou ani Jana či Vladimír Pečenka. Jana moc neví, co od tátovy ženy očekávat. Zároveň ji i trochu hryže svědomí… Jak Janina návštěva dopadne? Co je pro Janu docela nepříjemné? Co vykolejí Elen? S čím se svěří holkám v předvečer soudu s Marešem?

Lexík do Málkova?

Vendula zajde hned ráno za tátou, aby mu rozmluvila jeho rozhodnutí poslat Lexíka na čas do Málkova za Ingrid. Tátu ujistí, že by zvládla péči o bistro i brášku, ale Lumír nechce o něčem takovém ani slyšet. Je přesvědčený, že pro všechny je Lexíkův odjezd do Málkova momentálně tím nejlepším řešením. Proti je také jeho matka, která nechce přijít o vnouče. Ovšem Lumír překvapivě narazí i u Ingrid… Co mu na jeho nápad řekne? Co mu navrhne? Proč si ji podá Vilma Nyklová? Co nechtěně prozradí Mário Pavlovi? A čím Ája překvapí Vendulu? Co by do ní neřekla?

Blanka bojuje s démony

Blanka by ráda odjela s Evženem opět na víkend na statek. Dělá si velké plány, těší se na romantiku, kterou by tam ráda s Evženem prožila. Vypadá to, že se zase dala dohromady a abstinuje. Ovšem zdání klame. Stačí málo, aby Blanka musela se svým démonem opět začít bojovat… Co se stane? Jak to na Blanku znovu zkusí Luděk? Co je podezřelé Adamovi? A co je právě pro Adama velkým zklamáním?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice