Ulice 22.1.2021 - 3975. díl

Kolik toho člověk zvládne, a co je už na něj moc? Na Blanku se to v poslední době hrne ze všech stran. Problémy v práci, kvůli kterým čeká návštěvu revizního lékaře, i když si je jistá, že profesně v ničem nepochybila. K tomu pocit, že ji Evžen neustále kontroluje kvůli pití a nesmyslně na ni tlačí, aby se začala léčit. A navrch ještě rozjíždějící se viróza. Na Blanku je toho najednou moc. Najednou už nemá sílu tomu všemu čelit... Co udělá? Kdo jí je překvapivou oporou? A co je pro ni poslední kapkou?

Blanka ráno tvrdí Evženovi, že se necítí moc dobře. Podle ní je to nachlazení, ale doma zůstat nechce, neboť ji čeká návštěva revizního lékaře a odpoledne pak první sezení u Evženova adiktologa. Obrovskou oporou jí je v poslední době překvapivě Luděk, s nímž může otevřeně probírat své problémy v práci. S těmi doma se mu ale nesvěří… Čím Luďka namíchne Adam? Co si myslí o Blančině pití? Proč má o Banku starost Evžen? Jak a proč Blanka změní na poslední chvíli své plány?

Soudní jednání s Marešem

Jana a Bára jsou od rána jak na trní kvůli soudnímu jednání s Marešem. Elen se na přelíčení naopak těší, protože si je jistá, že se žalobou uspějí. Zároveň je zvědavá, proč ji Rajner zve na kávu. Ten dlouho nechodí kolem horké kaše a hned začne vyzvídat. Ovšem Elen se od něj podruhé rozhodit nenechá. Na rozdíl od ní nemá Jana právě nejlepší den… Co Janu trápí? Co jí k tomu řekne Saša? Jak to spolu mají Jana a Bruno? A co všechno zatají Bára Frantovi?

Klímovi balí

Klímovi znovu balí, aby se konečně přestěhovali z provizoria do bytu po Maléřových. Na Ivu toho začíná být moc, neboť řeší nejen stěhování, ale i rozjezd svého podnikání. Vítek ji už natolik zná, že ví, kdy zavelet odpočinek. Aby Iva přišla na jiné myšlenky, pozve ji do hospody. Tady však jak na potvoru narazí na Pumrovou… Jak ji Iva setře? Co na Ivě ocení Vítek? A jak jim dává zabrat v poslední době Anežka?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice