Ulice 26.1.2021 - 3977. díl

Kam až může dospět napětí v práci i v domácnosti, kdy vám všechno přerůstá přes hlavu? Iva a Vítek zažívají docela náročné dny. Stěhují se konečně do svého bytu, takže zase zakopávají o krabice a pořádně nevědí, kde co je. K tomu oba dva řeší svoji práci, i když každý z nich trochu jinak. Když se tyhle stresy nasčítají, zákonitě dojde k přetlaku a pak k výbuchu, který tentokrát nezůstane bez následků... Jaká je pravda o domácím násilí u Klímových a o monoklu, který na Vítkově oku začne hrát všemi barvami? Jak se do Vítkova života vloží Milena Pumrová? Co všechno jí Vítek přizná?

Vítek zažije hodně krušnou noc, která se neobejde bez bolestivých následků. Shodou náhod se přerazí o Ivino skládací lehátko a navrch od ní dostane ještě loktem do oka. Do rána se mu udělá pořádný monokl, jenž hraje všemi barvami, takže neujde nejen dětem, ale také kolegům v práci či Mileně Pumrové v hospodě. Ta to začne samozřejmě okamžitě řešit… Jakou kauzu z toho udělá? Jak to je s domácím násilím u Klímových? Co dělá starost Ivě? A co je velké zklamání pro Anežku?

Adamovy starosti

Evžen je nyní obrovskou oporou skleslému Adamovi, který se trápí kvůli včerejšku a mámě. Má obavy, co bude dál, zda máma detox zvládne. Zároveň se chystá na to, jak o mámě řekne tátovi, sestře a babičce. Jako první se o Blance dozví Luděk, za kterým Adam zajde hned po škole. Místo aby syna povzbudil, naloží mu ještě víc… Jak si zchladí žáhu na Adamovi? Co mu při tom prozradí? Co je pro Adama další rána? Kdo ho nyní nejvíc drží nad vodou?

Tomáš se přimlouvá za Prokopa

Magda se hned ráno zeptá Tomáše, jestli by s ní nešel zítra večer na koncert, přestože Prokopovi včera tvrdila, že za Otu už náhradu má. Tomáš ji však zklame, protože už má něco domluveno. Magda to bere, nenaléhá. Tomáše ujistí, že klidně půjde i sama. Prokopovi se samozřejmě nezmíní, i když mezi nimi dojde přeci jen k malému tání ledů… Co Prokop prozradí Magdě? Čím nadchne Tomáše i Prokopa Petra? Co si o tom myslí Magda? A proč Magdě promluví do duše Tomáš právě kvůli Prokopovi?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice