Ulice 27.1.2021 - 3978. díl

Co je v životě nejdůležitější? U Nyklových je v poslední době prioritou rodina. Lumír a jeho blízcí si jsou navzájem oporou, společně překonávají náročné chvíle a věří, že zase bude lépe. Vendula se snaží držet ovdovělého tátu nad vodou, jak jen může. To ale neznamená, že by nemyslela i sama na sebe. Díky Áje nyní dospěje k rozhodnutí, které se hodně týká Pavla, k rozhodnutí, jež pro oba znamená nový začátek a velké životní změny... Jaké? K čemu inspiruje Vendulu Ája? Jakou novinkou Ája překvapí Mária i Nyklovy tentokrát? A co pro Lumíra znamená Ingrid?

Ingrid opět přijede na pár dní za Lexíkem. Lumír jí navrhne, aby přespávala v Lexíkově dětském pokoji, což Ingrid ráda přivítá, neboť to pro ni znamená spoustu ušetřených peněz. Díky Ingrid začíná u Lumíra panovat opět pohodová domácí atmosféra, což přivítá nejen Lexík… Komu je Ingrid hodně sympatická? K čemu dospěje díky Áje Vendula? Co na to Pavel? A čím Ája překvapí Mária?

Blanka na detoxu

Luděk nenechá Blanku ve štychu. Ukončí rehabilitace a hned ráno zajede za Adamem, aby si vyzvedl klíče od ordinace a zastoupil Blanku v době její nepřítomnosti. Do cesty se mu náhodou připlete Evžen, čehož Luděk hned využije. Pěkně od plic mu poví, co si o něm myslí. Adama a Evžena čeká později ještě jedno hodně nepříjemné setkání. Odpoledne je navštíví Marie, která zatím netuší, že Blanka je na detoxu… Jak Marie přijme tuhle zprávu? Jak Kristýna? Proč se právě Kristýna večer sesype? A v jakém maléru lítá Denis?

Maga nejde na koncert sama

Tomáš se zastaví brzy ráno za Magdou s dárkem na dnešní koncert – nádherným náramkem. Byl by rád, kdyby Magdě dělal doprovod na koncert Prokop, ale ta je už smířená s tím, že půjde sama. Shodou náhod nakonec doprovod přeci jen mít bude. Navíc hodně překvapivý… S kým Magda vyrazí na koncert? Jak se to provalí a pro koho to bude hodně hořká pilulka? A do čeho zasvětí Prokop Tomáše?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice