Ulice 29.1.2021 - 3980. díl

Umíme naslouchat varovným signálům, které nás upozorňují, že máme zvolnit? Co všechno se může stát, když na ně nedbáme? Mára se honí už pěkně dlouho od nevidím do nevidím, aby zabezpečil svou rodinu a také pomohl Karle s dětmi i domácností. Neustálé přepínání organismu a nedostatek spánku si u něj Bohužel teď vyberou svou daň. Mára přecení síly a kvůli výhodnému ritu podnikne něco, co se mu vzápětí pořádně vymstí... Co se stane? Jak zlé to je?

Věrka s Lubošem se hned ráno zastaví u mladých, aby s Vojtou oslavili vysvědčení. Ten okamžitě pookřeje, protože má v Lubošovi skvělého parťáka. Máru si v poslední době bohužel moc neužije, neboť ten je v jednom kole, aby zabezpečil rodinu. Přestože je Mára již docela unavený, vezme výhodné rito, což se mu vzápětí vymstí… Co se stane? Jak zlé to s Márou je? A jaký dárek dostane Vojta od Věrky?

Rande Franty a Báry

Bedřich je zvědavý na Frantovy novinky, ale ten ho trochu napíná. Když na něj Henry nechtěně prozradí včerejší grilovačku, Franta nakonec kápne božskou. Zároveň přizná, že chození s Bárou není úplně bez problémů. V tu chvíli přitom netuší, jak velké ty problémy mohou být… S čím se Franta svěří Bedřichovi? Co překvapí Janu v Coolně? Jak na tom jsou nyní s Brunem? A jak se nečekaně zvrtne rande Franty a Báry?

Lumír a Ingrid

Lumír a Ingrid spolu začnou hned ráno opatrně probírat včerejšek. Oba ta situace zaskočila, ale než si ji stihnou pořádně vysvětlit, Lumírovi se udělá opět zle. Ingrid se s ním tentokrát nepáře. Okamžitě ho pošle k lékaři, aby se něco nezanedbalo. A řekne to natolik důrazně, že se Lumír nezmůže na odpor… Co s ním je? Jakou špatnou zprávu má pro své blízké? Jaké tajemství se dozví Mário? Jak to spolu mají Lumír a Ingrid? A jak to bere Vilma Nyklová?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice