Ulice 1.2.2021 - 3981. díl

Kdy je ten správný čas přiznat tomu, koho milujeme, s jakými traumaty se potýkáme a co je způsobilo? Bára zatím nenašla odvahu, aby se svěřila Frantovi, čím si prošla v nedávné minulosti kvůli Marešovi. Stále o tom nedokáže otevřeně hovořit, pořád je to pro ni velmi traumatizující. Navíc má obavy, že by ji Franta nechal, kdyby znal celou pravdu. Ten už ale tuší, že věci se mají trochu jinak, než jak mu Bára naznačila. Po nedávné příhodě, která jím hodně otřásla, by rád věděl, na čem je, aby se rozhodl, jak dál... Bude mít Bára dost kuráže, aby se mu se vším svěřila? Co udělají události posledních dní s jejich vztahem?

Franta se vrátí domů až dnes ráno. Pořád neví, co si myslet o Báře a situaci, jež v pátek nastala. Jany se na Báru a její traumata zeptá na rovinu, aniž by jí prozradil detaily z pátečního večera. Ta mu jen doporučí, aby si s Bárou promluvili. Vzápětí sama řeší nestandardní situaci v ateliérech, kam za ní bez předchozího varování dorazí máma… Proč se Bára sesype? Co všechno nakonec Frantovi prozradí? Jak to ten vezme? Jak si Jana poradí s mámou, jež se okamžitě zaměří na Sašu Becka? A jak Jana zvládne nečekané seznámení s novou holkou Bruna?

Mikulka je zpět

Mára už netrpělivě čeká na zprávu ze servisu, aby si mohl vyzvednout opravené auto. Před Karlou se mu to zatím daří tajit, ale nakonec musí stejně kápnout božskou. Přesto do poslední chvíle mlží, ovšem není mu to nic platné. Karla na něm hned pozná, že tu něco nehraje… Jak z Máry dostane přiznání? Na čem se spolu dohodnou Luboš s Vojtou? Proč Márovi povolí nervy kvůli rodičům? A proč o sobě dá znovu vědět kšeftař Mikulka?

Dusno kvůli Marii

Marie stále pečuje o domácnost Peškových, i když ti by si už poradili sami. Neunikne jim napětí mezi Marií a Evženem, jež evidentně trvá už několik dní. Evžen přizná, že je to kvůli Blančině detoxu, který každý z nich vnímá jinak. Dusno však nastane kvůli Marii i u Peškových… Co se ani trochu nelíbí Vlastimilovi a Amálii? Jak to chtějí řešit? A co Marie chystá?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice