Ulice 3.2.2021 - 3983. díl

Kdo by měl udělat první krok a naznačit tomu druhému, že by vzájemný vztah rád posunul o kus dál? Jak projevit svou zamilovanost, aniž bychom si pak připadali hloupě? Anča stále neví, co si myslet o Šimonovi. Pořád se nevyjádřil, i když spolu tráví hodně času a během kurzu fotografování se jí věnuje více než ostatním. Anča tu nejistotu již nevydrží. Vyhecovaná Evou se rozhodne, že dá Šimonovi jasně najevo, co k němu cítí. Má to ale malý háček. Co když svůj signál vyšle shodou náhod k někomu jinému? Jak ustát hrozící trapas? Co všechno se může odehrát v temné komoře při vyvolávání fotografií?

Alice zajde za Ančou hned ráno, aby ji požádala o nafocení výrobků na web kovárny. Sice si není moc jistá Ančinou reakcí vzhledem k tomu, co se mezi nimi událo v minulosti, ale riskne to. Anča má nyní focení plnou hlavu. A nejen focení. Vyhecovaná Evou se rozhodne, že dá Šimonovi najevo své city. Jenže to dopadne trochu jinak, než jak si představovala… Jaký trapas se jí stane? Čím pobaví Evu? Jak zareaguje na Alicinu prosbu? A čím Alici rozhodí Dan? Co provede?

Jolanin pokus o usmíření

Jolanu i Marii mrzí včerejšek a dusno, které mezi nimi panuje. Jolana se svěří Amálii, jak to nyní s Marií ve skutečnosti mají i co tomu předcházelo. Amálie se nestačí divit, neboť Marie vždy líčila dovolenou ve Španělsku v těch nejlepších barvách. Samotná Marie si trochu postěžuje na osud Kristýně, která se ji snaží povzbudit, jak jen to jde… Co se odehrálo mezi Marií a Jolanou ve Španělsku? Jak se do jejich vztahu pokusí zasáhnout Amálie? Co si o tom myslí Vlastimil Pešek? A jak dopadne Jolanin pokus o usmíření?

Lumír musí do Málkova

Pavlovi se už krátí počet hodin, jež musí ještě odpracovat v rámci veřejně prospěšných prací. Vendula je za to ráda, protože doma se téměř nevidí. Když jí ale Pavel navrhne společné volno, Vendula trochu znejistí, a to nejen kvůli bistru, ale i kvůli tátovi. Ten se záhy dozví menší jobovku od Ingrid, jež se týká jejich domu v Málkově… Proč musí Lumír do Málkova? Co přizná Ingrid? A co dělá starost Vendule i Vilmě Nyklové?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice