Ulice 11.2.2021 - 3989. díl

Čeho všeho jsou schopny děti, aby si splnily své velké přání? Jak jim vyjít vstříc a nezklamat jejich očekávání, když nám osud právě nepřeje? Jen co se Vojta dozví, že by mohli jet s Karlou, Márou a Kustíkem na týden na hory, okamžitě se celý rozzáří. Bohužel to má malý háček. Vojta se tuhle možnost dozví dříve, než ji Karla s Márou stihnou probrat... Co všechno Vojta později udělá, aby jeli na hory? Proč si na Máru kvůli tomu došlápne ve škole Boženka Puklická? A jak se k tomu Karla a Mára později postaví?

V bytě Karly a Máry není pomalu k hnutí kvůli rozloženým sušákům s prádlem. Karla by nejraději koupila sušičku, jenže na tu nejsou peníze, byť mají stále železnou rezervu. Tu chce ale Karla zatím nechat nedotčenou. Jak se později ukáže, sušička není jediný výdaj, který se u Karly a Máry začne zvažovat… Co Márovi navrhne Tony? Jak mu tím zavaří? A jakou velkou novinku má Mára pro Karlu?

Seznámení Saši s Janinými přáteli

Bára navrhne Janě, ať pozve odpoledne Sašu do Coolny a v rámci rozvolňování pravidel ho seznámí se svými přáteli. Jana moc nevěří tomu, že by to mohlo klapnout, ale nápad ji i tak nadchne. Zato Sašu tím později docela zaskočí, byť se to snaží nedat najevo. Jana však není jediná, kdo dnes překvapí partnera svým návrhem… Co navrhne Bára Frantovi? Jak dopadne seznámení Saši s Janinými přáteli? Kdo všechno do Coolny nakonec dorazí?

Nabídky pro Lumíra a Lexíka

Pavel zajde hned ráno za Lumírem, aby mu nabídl pomoc s domem v Málkově. Lumír to tentokrát rád přijme, neboť ho tam čeká ještě docela dost práce. Jako další pomocník se vzápětí přihlásí i Mário, který dnes opravdu zaperlí. Napadne ho totiž, jak Lexíkovi vynahradit zrušený zájezd do Afriky… Co Mário vymyslí? Jak to vezme Vendula? A co na to řekne Lumír? K čemu ho to kupodivu inspiruje?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice