Ulice 12.2.2021 - 3990. díl

Jak by mělo vypadat to pravé valentýnské překvapení? Každý pár to má trochu jinak. Někdo svátek všech zamilovaných neřeší vůbec, jiný si potrpí na velká gesta. Franta a Bára mají právě na sv. Valentýna výročí seznámení, takže tohle datum jen tak nepominou. Ovšem Bára má pro Frantu jeden nečekaný dárek už dnes. Takový, že mu samým údivem spadne brada... Čím Bára překvapí Frantu? Jak to vezme?

Franta a Bára spolu od rána plánují valentýnský víkend. Zatímco ti dva září štěstím a zamilovaností, Jana je po včerejšku hodně přešlá. Mrzí ji, že Saša do Coolny nedorazil. Je to pro ni obrovské zklamání, byť chápe, že se Saša zdržel na natáčení. Jenže když Jana dorazí do ateliérů, dozví se, že pravda je trochu někde jinde… Co je pro Janu pořádná podpásovka? Jak to vezme? A jaká je Sašova následná reakce? Znamená to konec mezi nimi?

Vojtův malér

Vojta si tajně vezme do školy spoustu hraček. Karle, která si všimne jen jedné z nich, tvrdí, že si ji bere do družiny. Mára ale později čirou náhodou zjistí, že věci se mají jinak, než jak Vojta tvrdí. Řešení celé zapeklité situace však nezáleží jen na Vojtovi. Čelem se k tomu musí postavit i Karla s Márou… Co Vojta vyvede? Jaký malér z toho je? Jak to vezmou Karla a Mára? A jaké to má důsledky?

Anča a Alice

Ledy mezi Alicí a Ančou jsou s konečnou platností prolomeny. Díky focení pro kovárnu ty dvě našly společnou řeč a skvěle si rozumí. Anče se ale jedna věc přeci jen nezdá – že by Alici v pátek odpoledne naháněl po telefonu zákazník. To však není jediný telefonát po náročném dni, jaký musí Alice absolvovat. Navíc ji velkým překvapením později zaskočí i Bedřich… K čemu se Bedřich rozhodne? Co na to Alice? Jak jí to zkomplikuje život? A jak ji nyní bere Dan?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice