Ulice 17.2.2021 - 3993. díl

Jak se může nečekaně zvrtnout náš velký den? Mário je plný očekávání, neboť právě dnes se má narodit jeho dcera. Ája nechce nic ponechávat na náhodě ani trpět při porodu, a tak se rozhodla pro císařský řez. Zároveň už má i své plány do budoucna, takové, o jakých Mário ještě netuší. Vše se ale změní ve chvíli, kdy na porodním sále dojde k nečekaným komplikacím... Co se stane? Jak vážné to je? Co bude dál s Ájou, Máriem a jejich dcerou, která má tento den přijít na svět? Jaké zprávy z porodnice se dozví Nyklovi?

Mário má dnes velký den. Těsně před odchodem z práce se ještě zastaví za Lumírem, aby ho osobně pozval na zapíjení dcery. Poté si řekne o poslední rady pro nastávajícího otce a pak už spěhá za Ájou, aby s ní byl těsně před jejím plánovaným porodem. Zatímco je Mário v porodnici, Vendula s Pavlem pro něj připravují v bistru velkou oslavu… Jaký extra dárek má pro Mária Pavel? Jak se všechno zvrtne? Jaké komplikace nečekaně nastanou při porodu? A proč si Vendula dělá starost i o tátu?

Amálie truchlí

Rozhozená Amálie v noci nemůže spát. Exmanželova smrt ji natolik zasáhla, že vytáhne staré fotky a vzpomíná na časy, které s bývalým mužem prožila. Vlastimil Pešek jí je oporou, zároveň ale její truchlení moc nechápe, neboť ví, jak exmanžel Amálii ublížil svými nevěrami. Na rozdíl od něj ví Marie naprosto přesně, jak se Amálie cítí… Co se Amálie dozví o exmanželově skonu? Čeho se obává Vlastimil Pešek? Jak na tom je Marie po rozchodu s Jolanou? Co pro ni brácha udělá a s jakým výsledkem?

Aněžka a Franta

Na Báru čeká doma překvapení. Opět se za ní zastaví Anežka, která se hned stihne dohodnout s Frantou, že s ním obě dvě vyrazí večer na koncert, který on zvučí. Automaticky předpokládá, že Bára nebude proti, jenže ta ji zklame. Na dnešek už má program, který prostě nemůže zrušit. Franta proto navrhne náhradní řešení, jež Anežku nadchne ještě víc… Co Franta vymyslí? Co na to Bára? Jak to vezme Anežka? A jak její rodiče?

Tento díl seriálu Ulice online ke shlédnutí zde

Zdroj: https://novaplus.nova.cz/porad/ulice